Engelli bireylerden Tepebaşı'na tam not

Engelli bireylerden Tepebaşı’na tam not
Tepebaşı Belediyesi’nin engelli bireylere yönelik çalışma ve projelerini yerinde gören Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi heyeti, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı tebrik etti.Tepebaşı Belediyesi’nin...


Tepebaşı Belediyesi’nin engelli bireylere yönelik çalışma ve projelerini yerinde gören Türkiye Sakatlar Derneği çanakkale Şubesi heyeti, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı tebrik etti.

Tepebaşı Belediyesi’nin engelli bireylere yönelik çalışma ve projelerini yerinde gören Türkiye Sakatlar Derneği çanakkale Şubesi Yönetim Kurulu ve üyeleri, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.
Tepebaşı Belediyesi tarafından hizmete sunulan Gökkuşağı Kafe, Engelliler Montaj Atölyesi ve Engelliler Sosyal Yaşam Merkezi gibi noktaları gezen çanakkaleli misafirler, çalışmaları beğeni ile karşıladı. Daha sonra Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret eden Türkiye Sakatlar Derneği çanakkale Şube Başkanı ümit Burunlular ve dernek üyeleri, proje ve çalışmalarından dolayı tebriklerini iletti.
Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen’in de katıldığı ziyarette konuklarına teşekkür eden Başkan Ataç da engelli vatandaşların sadece belediyeler tarafından değil toplumun tüm kesimlerince gözetilmesi gerektiğini ifade etti.
çanakkaleli misafirlerin Başkan Ataç’a anı tabağı takdim ettiği ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.