Rektör'den sürpriz ziyaret

Rektör’den sürpriz ziyaret
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, sürpriz bir ziyaret yaparak öğle yemeğinde öğrencilerle yemek yedi. Ziyarete, Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr....


Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı, sürpriz bir ziyaret yaparak öğle yemeğinde öğrencilerle yemek yedi.
Ziyarete, Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı’nın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, Prof. Dr. Güler Günsoy ile Rektör Danışmanları Prof. Dr. Oktay Emir, Prof. Rahmi Atalay, İletişim Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Erhan Eroğlu katıldı. Rektör çomaklı, samimi bir ortamda geçen öğle yemeğinde öğrencilerle yemek boyunca sohbet etti. Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı’yı karşılarında gören öğrenciler ilk etapta şaşkınlıklarını gizleyemezken, samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmanın ardından ise merak ettikleri pek çok konu hakkındaki soru ve önerilerini rektöre iletme fırsatı yakaladılar. Rektör çomaklı, öğrenciler tarafından yöneltilen soru ve taleplere içtenlikle yanıt verirken, kendilerini ailelerinin bir emaneti olarak gördüklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.