Kahya; "Sözümüzün arkasındayız"

Kahya; “Sözümüzün arkasındayız”
Emirdağlılar Platformu Başkanı Hasan Murat Kahya, isim gözetmeksizin, seçimlerde aday olan her Emirdağlı adayı destekleyeceklerini söyledi.Son günlerdeki tartışmalar üzerine yazılı bir açıklama yapan Kahya şunları söyledi;...


Emirdağlılar Platformu Başkanı Hasan Murat Kahya, isim gözetmeksizin, seçimlerde aday olan her Emirdağlı adayı destekleyeceklerini söyledi.

Son günlerdeki tartışmalar üzerine yazılı bir açıklama yapan Kahya şunları söyledi; “Bildiğiniz gibi, Emirdağ’ın toplumsal değerleri ile örtüşen, sosyal, kültürel ve sanatsal yapısı çerçevesinde, sevgi ve saygı içinde, dostluk ve kardeşlik ilkeleri doğrultusunda, yardımlaşmanın ve dayanışmanın esas alındığı, toplumun bilgi, birikim ve kültürel gelişimini esas almak üzere, Emirdağlılar Vakfı Başkanlığında, yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren, tüzel kişiliği olan dernekler ile, Başkanı Emirdağlı olan Meslek odaları ve  Sendikaların başkanlarının katılımı ile, Emirdağlılar Platformunu kurmuştuk.   Gayemiz; vakfımızı, derneklerimizi, meslek odalarımızı ve sendikalarımızı siyaset dışında bırakarak, platform vasıtasıyla aday olan hemşerilerimizi,  siyasi parti gözetmeksizin desteklemektir.
Bugüne kadar da Emirdağlılar Platformu, her seçimde, asla siyasi parti gözetmeksizin, aday olan hemşerilerimizi desteklemiştir, önümüzdeki mahalli seçimlerde de, hangi partiden olursa olsun, aday olan hemşerilerimizi destekleme kararı almış ve bunu basına deklere etmiştir.
Elini taşın altına koyan, cesaretle ben adayım diye ortaya çıkan hemşerilerimizin sonuna kadar yanındayız.
Eskişehir’de nüfusumuza göre, özellikle siyasette ve bürokraside yeterince temsil edilmediğimiz kanaatindeyiz. Bu kanaatimizi her ortamda, her yetkiliye ve her siyasi partiye açık yüreklilikle söyledik. Sözümüzün arkasındayız.
Parti gözetmeksizin hangi hemşerimiz seçilebilecek yerdeyse, biz sonuna kadar hemşerilerimizin yanındayız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.