SP: "İnsanlar katlediliyor"

SP: “İnsanlar katlediliyor”
Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı Hasan Arduç, haftalık pazar toplantılarında işten çıkarılan bütün işçilerin yanında olduklarını söyledi. En temel insan hakkının yaşam hakkı olduğunu vurgulayan Arduç, “Gerekçesi...

Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı Hasan Arduç, haftalık pazar toplantılarında işten çıkarılan bütün işçilerin yanında olduklarını söyledi.
En temel insan hakkının yaşam hakkı olduğunu vurgulayan Arduç, “Gerekçesi ne olursa olsun insan canına kıyılamaz. Ama günümüz dünyasında insanlar katlediliyor. çoluk, çocuk, yaşlı, genç, kadın, erkek demeksizin. üstelik hiçbir savunma hakkı da tanınmadan” dedi.
Tüv Türk Reysaş AŞ çalışanlarının da Nakliyat-İş Sendikası kapsamında greve çıktığını hatırlatan Arduç, “Sebep sendikalı olan işçilerin işten çıkarılması. Bu Allah’tan reva mıdır? Zaten ekonomik olarak zor günler geçiren ülkemizde sırf sendikalı oldukları gerekçesi ile işten çıkartılması ya da istifaya zorlanmaları doğru değildir. Zorla işlerinden edilen tüm işçilerin yanındayız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.