KENT MERKEZİNDE BÜYÜK OPERASYON

KENT MERKEZİNDE BÜYÜK OPERASYON
Eskişehir’de peş, peşe düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Emniyet müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Narko Timlerin gerçekleştirildiği başarılı operasyonda sokak satıcıları başta olmak üzere...

Eskişehir’de peş, peşe düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Emniyet müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Narko Timlerin gerçekleştirildiği başarılı operasyonda sokak satıcıları başta olmak üzere madde bağımlısı oldukları tespit edilen çok sayıda kişi gözaltına alındı. Operasyonda dronlar da kullanıldı.
Konu ile ilgili verilen bilgilere göre, Narkotik suçlarla mücadele ekipleri ile özel harekât polisinin katıldığı operasyonda daha önceden takibe alınan birçok ikamete eş zamanlı baskın düzenlendi. Eskişehir genelinde sokak satıcılarına yönelik başlatılan planlı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen 16 kişi yakalandı. Uyuşturucu kullandıkları belirlenen 28 kişi de polis tarafından ele geçirildi.160 polis memurunun görev aldığı baskında, ikametlerde yapılan aramalarda çok miktarda satışa hazır hale getirilen uyuşturucu maddeye de el kondu. Narkotik köpeklerinin de yer aldığı aramalarda, uyuşturucu maddenin yanı sıra silah ve bıçak gibi suç aletlerinin de ele geçirildiğini belirten yetkililer, yakalanan zanlıların ifadelerinin hemen ardından haklarında düzenlenecek evraklar ile adli makamlara teslim edileceklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.