Ülkü Ocaklarından dev konser

Ülkü Ocaklarından dev konser
  Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanlığı çalışmalarına doludizgin devam ediyor. Ahmet Şafak ve Osman Oztunç’un sahneye çıkacağı, İskender Mesut Kömürcü’nun sunuculuğunu yapacağı ‘Şahlanış Gecesi’ adlı...

 


 


ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanlığı çalışmalarına doludizgin devam ediyor.


 


Ahmet Şafak ve Osman Oztunç'un sahneye çıkacağı, İskender Mesut Kömürcü'nun sunuculuğunu yapacağı ‘Şahlanış Gecesi’ adlı konsere Eskişehir'deki bütün vatandaşlar davet edildi.


 


ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanı Yasin Yumrukaya, ülkü Ocakları'nın ülkemizde her zaman birlik ve beraberlik mücadelesi verdiğini ve toplumsal birlikteliğin oluşmasında büyük katkı sunduğunu belirtti. Yumrukaya “Uzaktan, yakından bütün gönüldaşlarımızı, ülküdaşlarımızı, vatandaşlarımızı memleket türkülerini hep bir ağızdan söylemeye davet ediyoruz. Biliyor ve inanıyoruz ki; bizler bir ve beraber olduğumuz sürece içerden, dışarıdan hiç bir düşman bu büyük ve kutlu devlete zarar vermeyecektir. Bu sebeple vatanına, milletine yüksek sorumluluk bilinciyle bağlı her bir vatandaşımızın başımızın üstünde yeri vardır. Gelin bir olalım, beraber olalım.” dedi.


 


Konser 14 Aralık Cuma akşamı saat 19.00’da Porsuk Spor Salonunda yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.