Çakırözer, Kitap Fuarı'nda

Çakırözer, Kitap Fuarı’nda
Çakırözer Kitap fuarındaCHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir TÜYAP Kitap Fuarını ziyaret ederek, fuara katılan yazar ve çizerlerle sohbet etti, kitaplarını imzalattı.Fuarın Eskişehir’de açılmasında emeği...

çakırözer Kitap fuarında

CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer Eskişehir TüYAP Kitap Fuarını ziyaret ederek, fuara katılan yazar ve çizerlerle sohbet etti, kitaplarını imzalattı.

Fuarın Eskişehir’de açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden çakırözer, “ Kitap geleceğimiz, kitap çocuklarımız için en büyük hazinedir. TüYAP Kitap Fuarımızın artık Eskişehirimizde de yapılacak olması sadece biz Eskişehirliler için değil çevre illerimiz için de kültürel bir zenginlik olacak. Hem ETO Kongre ve Fuar Merkezimizi hem de TüYAP Kitap Fuarının Eskişehirlilerle buluşmasını sağlayan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

STANTLARI GEZDİ, YAZARLARLA SOHBET ETTİ

CHP’li çakırözer geçtiğimiz günlerde Eskişehir’de ilk kez açılışı yapılan TüYAP Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. TüYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen Eskişehir Kitap Fuarı'na kitapseverler yoğun ilgi gösterirken çakırözer, fuarda stantları tek tek ziyaret ederek hep kitap severlerle hem de fuara katılan yazar ve çizerlerle buluştu.

ESKİŞEHİRİMİZ İçİN BüYüK GURUR

Eskişehir’in pek çok büyük kentin ortasında yer aldığına ve ulaşım yollarının kesiştiği bir şehir olduğuna vurgu yapan çakırözer, “TüYAP Kitap Fuarının Eskişehirimizde de açılması hepimiz için büyük gurur. Kitaplar hep geleceğimiz hem de kültürel zenginliğimiz. Türkiye’nin dört bir yanından birbirinden değerli yazar ve çizerlerimiz Eskişehirliler için kitaplarını imzalıyor. Eskişehirimiz böyle bir fuar ve kongre merkezi ile TüYAP Kitap Fuarını yıllardır beklemekteydi. Artık hem fuar hem kongre merkezimiz hem de TüYAP kitap fuarımız var. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

ESKİŞEHİRLİ ŞAİRLERLE BULUŞTU

çakırözer fuarda Eskişehirli yazarları da ziyaret ederek, yazarlara kitaplarını imzalattı, Eskişehirliler adına teşekkür etti. çakırözer Eskişehir Sanatçılar Derneği standı ile Eskişehirli yazar Gülseren Şenyüzlü’nün stantlarını ziyaret ederek, Eskişehirli şair ve yazarlarla da sohbet etti, emekleri için teşekkürlerini iletti.  



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.