Ataç "1 Nisan şakası yapacağız"

Ataç “1 Nisan şakası yapacağız”
Cumhuriyet Halk Partisi’nde haftalık pazar toplantıları devam ediyor. Yoğun bir katılımla gerçekleşen Pazar toplantısına İl Başkanı Abdülkadir Adar’ın yanı sıra Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ilçe başkanları...

Cumhuriyet Halk Partisi’nde haftalık pazar toplantıları devam ediyor.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen Pazar toplantısına İl Başkanı Abdülkadir Adar’ın yanı sıra Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ilçe başkanları ile partililer katıldı.
Yerel seçimlerin gündeme geldiği toplantıda Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, seçime emin adımlarla yürünmesi gerektiğini söyleyerek, “Bütün Türkiye’ye 1 Nisan şakası yapalım. Bizim alıştığımız bir şey aslında” dedi.
“ELEŞTİRMEYİN,
çALIŞMALARI ANLATIN”
Yerel seçimlere sayılı günler kala Tepebaşı Belediyesi’nin yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Ahmet Ataç, “Biz parti olsun, meclis üyesi olsun, yeni adaylarımız olsun bölüm bölüm arkadaşlarımızı topluyoruz ve Tepebaşı belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi veriyoruz. çünkü mahallelere gittiğimizde veya propagandalara başladığımızda elimizde, aklımızda birtakım konuların hazır olması gerekiyor. çünkü seçim atmosferinde eleştiri yerine yapacağımız işleri anlatmak son derece iyi oluyor. Bugüne kadar benim kazandığım en büyük şey bu. Eleştiri yapmak yerine sadece ve sadece yaptıklarımızı ve yapacaklarımız anlatıp insani değerler içinde kimseyi kırmadan, dökmeden, kızdırmadan, hakaret etmeden bu çalışmalarımızı sürdürmemiz lazım. çünkü hepimiz birer insanız. Hepimiz onurumuz ve gururumuz için yaşıyoruz. Birimize hakaret edilirse onunla ya kavga ederiz, olmadık tartışma çıkar. Bir kere siyasetçinin çok sabırlı olması lazım” dedi.
“3 BELEDİYEYİ DE
çATIR çATIR ALIRIZ”
Her dedikoduya inanmayın uyarısında da bulunan Ataç, “Bir referandumda genel başkanımızın Türkiye genelinde bir tavrı vardı. ‘Ben artık cumhurbaşkanının gündemini takip etmeyeceğim. Ben gündemi yaratacağım.’ Kimseye hakaret etmeden seçim kampanyası yapacağız. Bütün partililere bunu duyurmak isterim’ dedi. Gerçekten de böyle bir kampanyayla 1994’ten beri alamadığımız İstanbul’u aldık. Yani usul insani değerler o kadar önemli ki buna dikkat etmemiz lazım. Partililerimizin Odunpazarı Belediyesi’nin, Tepebaşı Belediyesi’nin ve Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıklarını çok iyi bilmesi lazım. Hatta şimdi partili arkadaşlarımızı tur şeklinde gezdiriyoruz. Sizlerden de böyle bir talep varsa sizleri de katalım. çünkü bizler değil Türkiye’ye dünyaya örnek olacak projeler yaptık. Bunun karşılığında ödüller geliyor. Kimse kimseye bedavadan ödül vermez. Biz dolu dolu alana inersek hiç kimse bizimle baş edemez. çatır çatır da 3 belediyemizi ve kırsalda aklımdan geçen en az 6 belediyeyi de bunları kazanırız. Yeter ki doğru yolda yürüyelim. Artık insanlar kavgadan münakaşadan bıktılar. Sakin, üslubunda bir propaganda yapalım ve alnımızın akıyla işi bitirelim” şeklinde konuştu.
“BİRLİK VE BERABERLİK
VURGUSU”
CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar da açıklamalarında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Adar, “Seçimlerde başarılı olmak istiyorsak o zaman hepimiz farklı yorumlarda bulunmadan, farklı münazaralarda bulunmadan hiyerarşik bir yapılanmanın en üst noktasından en alt noktasına kadar insanlara kadar herkesin o kurallara uygun hareket ederek çalıştığında seçimde başarı kendiliğinden gelecektir. Geçmişteki deneyimlerim de bunu gösteriyor. Ne zaman parti içerisinde büyük çalkantılar var, ne zaman parti içerisinde sağa sola çekmelerin boyutu çok yükselmiş o zaman çok başarılı olamadığımız aşikardır. Ama eğer biz öncelikle genel başkanımıza ve parti merkez yönetim kuruluna, parti meclisine ve aşağı doğru indiğimizde il yönetimlerine, ilçe yönetimlerine güven duyduğumuzda yanlışları olsa da seçim döneminde onların vermiş olduğu direktifler doğrultusunda hareket etmeyi becerebildiğimiz seçimlerde son derece başarılı sonuçlar aldık” ifadelerini kullandı.
“HATBOYU BETON
YIĞINI OLDU”
Hükümet tarafından yapılan Hatboyu düzenlemesini de eleştiren Adar, sözlerine şöyle devam etti:
“DDY burayı ben yapacağım, ben onaracağım dedi ve Büyükşehir Belediyesine vermedi. Büyükşehir Belediyesine vermiş olsaydı oradaki düzenleme hem kentin trafiğini hafifletme yönünde büyük bir fayda sağlayacaktı, hem de Eskişehirlilerin yaya trafiği olarak kullanacağı alan olacaktı. Bugün ne oldu? Orası bir beton yığını haline getirildi. Tesis yapıldı o tesisin zerinde bir takım sanat eserleri yapıldı. Ama onları korumayı beceremedikleri için kaldırdılar yeniden beton döktüler. Böylesi bir düşünce Büyükşehir Belediyesini yönetmeye talipse vay Eskişehir’in haline diyorum. Eskişehir’de yapılan bütün güzel şeylerin demek ki teker teker yok edileceğinin de bir işareti. Onun için önümüzdeki seçimlerde her yurttaşımıza önemli görevler düşüyor.”
Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.