Hüseyin Alparslan, İstiklal Mahallesi muhtar adayı

Hüseyin Alparslan, İstiklal Mahallesi muhtar adayı
İstiklal Mahallesi’nde dört dönemdir ve yirmi yıldır muhtarlık yapan Mehmet Apaydın yerel seçimlerde aday olmadı.  İki dönemdir Apaydın’ın azalığını yapan Hüseyin Alparslan bu dönem aday olduğunu duyurarak, destek beklediğini...

İstiklal Mahallesi’nde dört dönemdir ve yirmi yıldır muhtarlık yapan Mehmet Apaydın yerel seçimlerde aday olmadı.  İki dönemdir Apaydın’ın azalığını yapan Hüseyin Alparslan bu dönem aday olduğunu duyurarak, destek beklediğini ifade etti.
10 yıldır İstiklal Mahallesi’nde oturan ve mahalle halkı ile iyi ilişkiler kuran Hüseyin Alparslan mahalle halkından destek beklediğini söyledi.
Mehmet Apaydın’ın sağlık sorunları nedeniyle görevi bıraktığını kaydeden Alparslan, “Mehmet Bey ve babası uzun yıllar boyunca muhtarlık yaparak başarılı görevler gerçekleştirmiştir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bende kendisinin yanında uzun yıllar boyunca azalık yaptığım için kendimi bu göreve layık gördüm. Yapacağıma inancım tam. Mahalle halkının da sahip çıkacağına inanıyorum ve destek bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.