Turkcell Remourban'ı çok beğendi

Turkcell Remourban’ı çok beğendi
 Tepebaşı Belediyesi’nin Yaşam Köyü’nde uyguladığı Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi hakkında bilgiler alan Turkcell şirketinin yetkilileri, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı...

 


Tepebaşı Belediyesi’nin Yaşam Köyü’nde uyguladığı Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi hakkında bilgiler alan Turkcell şirketinin yetkilileri, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı tebrik etti.


Tepebaşı Belediyesi tarafından Yaşam Köyü’nde uygulanan Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi beğeni toplamaya devam ediyor.


Son olarak Eskişehir’de bulunan yerleşik, entegre iletişim ve teknoloji hizmetleri şirketi Turkcell’in Kurumsal çözümler ve Hizmetler Endüstrisi İş Geliştirme Müdürü Bülent Akpınar, ekibi ile birlikte Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret etti. Encümen Salonu’nda Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş’ın konuğu olan Turkcell heyeti, Savaş’tan projenin gelişim ve uygulama aşamaları hakkında kapsamlı bilgiler aldı.


Turkcell heyeti Savaş’ın sunumunun ardından Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı da makamında ziyaret etti. Aldıkları bilgiler neticesinde Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi’ni çok beğendikleri ifade eden Akpınar, Başkan Ataç’ı çalışmalarından ötürü tebrik etti.


Konuklarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Ataç ise Akpınar’a günün anısına Devrim otomobilinin camdan bir figürünü armağan etti. Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.