Gündoğdu'da baz tepkisi

Gündoğdu’da baz tepkisi
Gündoğdu Mahallesine vatandaşlar kurulan baz istasyonu tepki gösterdiler ve kaldırılmasını talep ettiler.Gündoğdu Mahallesi’ne bir evin üzerine kurulan ve baca görünümlü baz istasyonuna vatandaşların tepkisine neden oldu....


Gündoğdu Mahallesine vatandaşlar kurulan baz istasyonu tepki gösterdiler ve kaldırılmasını talep ettiler.

Gündoğdu Mahallesi’ne bir evin üzerine kurulan ve baca görünümlü baz istasyonuna vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar tarafından imzalanan dilekçe yetkililere teslim edilirken, Gündoğdu Mahallesi Muhtarı İbrahim Akdağ, “Bas istasyonun kaldırılması için Odunpazarı Kaymkamlığı ve Emniyet Müdürlüğü’ne başvurduk. Seviye fazla gelirse baz istasyonun kaldırılacağı ifade edildi. Baz istasyonlarının kanserojen etkisi var. Baz istasyonu okul, camii ve kahvelerin bulunduğu bir yere kuruldu. Kaldırılmasını istiyoruz” dedi.
Muhtar İbrahim Akdağ, baz istasyonu dışında, kentsel dönüşüm kararının Danıştay tarafından kaldırılması sonrasında, mahalleye hizmet beklediklerini, altgeçit bağlantı yollarının yapılması gerektiğini ve mahallenin eski giriş noktasına bir köprü de yapılmasını istediklerini de gündeme getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.