Halk Süt'e büyük ilgi

Halk Süt’e büyük ilgi
Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmaya destek olmak ve Eskişehir halkının sağlıklı, ekonomik ve doğal süt tüketmesi amacıyla başlattığı Halk Süt Projesi’ne ilk gününde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Birçok...


Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınmaya destek olmak ve Eskişehir halkının sağlıklı, ekonomik ve doğal süt tüketmesi amacıyla başlattığı Halk Süt Projesi’ne ilk gününde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Birçok büfede sütler öğle saatlerine kadar tükendi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Halk Süt Projesi kapsamında süt satışları 17 Aralık Pazartesi günü başladı. Mahmudiye çifteler Han İlçeleri Süt üreticileri Birliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliği ile yaşama geçirilen Halk Süt Projesi’nde Eskişehirli üreticiden alınan sütler, her türlü kontrolden geçirilip pastörize günlük süt olarak sağlıklı ve doğal bir şekilde Eskişehir halkına ulaşıyor.
Eskişehirlilerin Halk Süt’e göstermiş olduğu yoğun ilgiye teşekkür eden Başkan Büyükerşen, “Bu proje ile hem Eskişehirli üreticimiz kazanacak hem de hemşehrilerimiz sağlıklı, yağı alınmamış, doğal süt tüketme imkânına sahip olacak. Süt satışının ilk gününde beklediğimizin çok üzerinde bir ilgiyle karşılaşmamız da bu projenin halk nezdinde ne kadar karşılığı olduğunu gösteriyor. Kıymetli hemşehrilerim şunu bilsinler ki onlar talep ettikçe biz yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.
İlk günden Halk Süt’e büyük ilgi gösteren Eskişehirliler ise sütün piyasadaki örneklerine göre çok daha ucuza satıldığını belirterek Başkan Büyükerşen ve ekibine teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.