İntihar girişiminin arkasından dram çıktı

İntihar girişiminin arkasından dram çıktı
Yunusemre Caddesinde bulunan yedi katlı bir apartmanın çatısına çıkan Hüseyin T. (47) isimli şahıs intihar girişiminde bulundu. Olay yerine çok sayıda polis itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şahsın, eşi ve çocuğu ile...


Yunusemre Caddesinde bulunan yedi katlı bir apartmanın çatısına çıkan Hüseyin T. (47) isimli şahıs intihar girişiminde bulundu. Olay yerine çok sayıda polis itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şahsın, eşi ve çocuğu ile otogara gitmek için bindiği dolmuştan para vermediği için indirildiği bu sebepten dolayı intihara kalktığı ileri sürüldü.

Caddeden geçen halk otobüs ve özel araçlar bir süre durdurulurken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri, Hüseyin T.’nin atlama ve düşme ihtimalini göz önünde bulundurarak zemine şişme branda açtı. Olayı gören vatandaşlar olan biteni film gibi izler gibi seyrederek cep telefonları ile görüntü çekti. İntihar bulunduğu binanın çatısına çıkan polis, şahsı kısa sürede ikna ederek aşağıya indirdi. Alkollü olduğu iddia edilen Hüseyin T., tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Şahsın, eşi ve çocuğu ile otogara gitmek için bindiği dolmuştan para vermediği için indirildiği bu sebepten dolayı intihara kalktığı ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.