Fragmanlar, Katmanlar ve Olasılıklar

Fragmanlar, Katmanlar ve Olasılıklar
 Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi, sanat yolculuğuna İrfan Önürmen’in “Fragmanlar, Katmanlar ve Olasılıklar” adlı sergisi ile devam edecek. 22 Aralık 2018 Cumartesi Günü saat 18.00’de açılışı yapılacak...

 


Odunpazarı Belediyesi çağdaş Sanatlar Galerisi, sanat yolculuğuna İrfan önürmen’in “Fragmanlar, Katmanlar ve Olasılıklar” adlı sergisi ile devam edecek. 22 Aralık 2018 Cumartesi Günü saat 18.00’de açılışı yapılacak serginin küratörlüğünü Hayri Esmer yapıyor.


 


Odunpazarı Belediyesi çağdaş Sanatlar Galerisi 2018 yılının son sergisi ile sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. İrfan önürmen’in “Fragmanlar, Katmanlar ve Olasılıklar” adlı sergisi ile yılı kapatacak olan çağdaş Sanatlar Galerisi, 2019 yılında birbirinden eşsiz sergilerle sanatseverlerle buluşmaya devam edecek. Aynı zamanda çağdaş Sanatlar Galerisi’nin 2019 yılının ilk sergisi olma özelliğini de taşıyan sergi, önürmen’in son dönemde ortaya koyduğu yapıtlarından özel bir seçkiden oluşuyor. Eskişehir'de ilk kez izleyiciyle buluşacak olan serginin açılışı 22 Aralık 2018 Cumartesi Günü saat 18.00’de yapılacak.


Küratörlüğünü Hayri Esmer’in yaptığı sergi, gündelik olanın doğasına odaklanıyor. Kent kültürü, dil ve kavram bileşenleriyle deneysel yorumunu ortaya koyan sergide önürmen,  yaşadığımız çağı tanımlayabilecek referanslar ile kurguladığı yapıtlarını, malzemenin anlam katmanlarıyla ustalıklı bir şekilde ilişkilendirerek, güçlü romantik bir duyarlığı öne çıkarıyor.


Bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel sergi açan önürmen’in, Eskişehir izleyicisiyle ilk kez buluşacağı sergi, 28 Ocak 2019 Pazartesi Gününe kadar Odunpazarı Belediyesi çağdaş Sanatlar Galerisi’nde izlenebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.