EOSB'den yönetiminden Vali Çakacak'a Ziyaret

EOSB’den yönetiminden Vali Çakacak’a Ziyaret
 Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ile EOSB Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti.Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Türkiye’ye...

 


Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ile EOSB Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri Eskişehir Valisi özdemir çakacak’ı makamında ziyaret etti.


Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Türkiye’ye yapılması planlanan otomotiv sektörü yatırımının EOSB’yeyapılması konusunda Vali çakacak’tan destek istedi.


 


Otomotiv sektörüne yapılacak uluslararası yatırım için Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi imkan ve kapasitesinin uygun olduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Küpeli “EOSB olarak otomotiv sektörüne yapılacak yatırım için hazırız. Bu sektör için çalışan pek çok firmamız mevcut. İmkanlarımız ve kapasitemiz ile bu projenin içinde yer almak istiyoruz. Bu konuda sizlerin de desteğini bekliyoruz” dedi.


Vali özdemir çakacak ise otomotiv sektörüne yapılması planlanan yatırımın konusunda “Bölgemiz adına yaptığınız tüm çalışmaları destekliyoruz. Bu yatırımın Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılması için elimizden geleni yapacağız. Otomotiv sektörüne yapılacak bu yatırım sanayimiz, şehrimiz ve ülkemiz için çok önemli” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.