Çomaklı'dan öğrencilere sürpriz ziyaret

Çomaklı’dan öğrencilere sürpriz ziyaret
 Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, sınav dönemindeki öğrencilere kütüphanede sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Anadolu Üniversitesi Kütüphanesi’nde Güz...

 


Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı, sınav dönemindeki öğrencilere kütüphanede sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 



Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı, Anadolu üniversitesi Kütüphanesi’nde Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavlarına hazırlanan öğrencilerle bir araya gelerek hem onlara moral verdi hem de başarılı bir sınav dönemi geçirmeleri dileğinde bulundu. Ziyarette, Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı'nın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, Prof. Dr. Güler Günsoy, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Oktay Emir, Prof. Dr. Erhan Eroğlu, Prof. Rahmi Atalay, Genel Sekreter Ersin Eroğlu ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Güven Tunçel de yer aldı. 
Gayet samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, öğrencilerin kütüphane kullanım olanaklarına ilişkin görüşlerini ve taleplerini dinleyen Rektör Prof. Dr. çomaklı, kendisine yöneltilen soruları da içtenlikle yanıtladı. öğrencilerle birlikte ikram sırasına da giren Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı, bu esnada da öğrencilerle yakından ilgilenmeyi ve sohbet etmeyi ihmal etmedi. İkram sırasında bir öğrencinin, ailesinden gelen telefon ile Rektör çomaklı'yı görüştürmek istemesi ise hayli neşeli anların yaşanmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.