AK Parti'de adaylar kesinleşti

AK Parti’de adaylar kesinleşti
Ak Parti, Mihalıççık ve Çifteler’de aday çıkartmayıp MHP adayına destek verecek.Cevabı günlerdir beklenen Ak Parti adaylarına ilişkin çalışmalar tamamlandı. Cumhur İttifakı ile seçimlere girecek Ak Parti ve MHP adaylarını...


Ak Parti, Mihalıççık ve çifteler’de aday çıkartmayıp MHP adayına destek verecek.

Cevabı günlerdir beklenen Ak Parti adaylarına ilişkin çalışmalar tamamlandı. Cumhur İttifakı ile seçimlere girecek Ak Parti ve MHP adaylarını belirledi. Buna göre, MHP’nin merkezde destekleyeceği Ak Parti’de Odunpazarı’nda Volkan Doğan, Tepebaşı’nda ise Hasan Tuç aday olarak gösterildi. MHP’ye iki ilçenin bırakıldığı Kırsal ilçelerdeki isimler de belirlendi.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala adaylar da netleşmeye başladı. AK Parti'nin ilçe belediye başkan adayları belli oldu.

AK Parti'de Odunpazarı, Tepebaşı, Sarıcakaya, Alpu, İnönü, Seyitgazi, Sivrihisar, Günyüzü,  Mihalgazi, Mahmudiye ve Han'da seçime girecek belediye başkan adayları belli oldu. Mihalıççık ve çifteler ile MHP’ye bırakıldı. 
AK Parti’nin belediye başkan adayları şu isimlerden oluştu: 
Odunpazarı: Volkan Doğan, Tepebaşı:Hasan Tuç, Sarıcakaya: Hüseyin çam, Alpu: Rafet Demirtaş, İnönü: Kadir Bozkurt, Seyitgazi: Hasan Kalın, Sivrihisar: Hamid Yüzügüllü, Günyüzü: Menderes Durgut, Mihalgazi: Zeynep Akgün, Mahmudiye: Mustafa Arslan, Han: Vedat çeliker ve Beylikova: özkan Alp”
öte yandan MHP’ye bırakılan ilçelerden olan çifteler’’de adayın MHP eski il başkanı Kadir bıyık olacağı ifade edildi.
Resmi açıklamanın ise önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.