"Fikir ve eleştirilere de her zaman açığız"

“Fikir ve eleştirilere de her zaman açığız”
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, gençlere seslendiği konuşmasında, “sizlerin görüşleri, fikirleri çok önemli. Eleştirileriniz de çok önemli. Bizler, sizlerden gelecek fikir ve eleştirilere de her zaman açığız”...

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, gençlere seslendiği konuşmasında, “sizlerin görüşleri, fikirleri çok önemli. Eleştirileriniz de çok önemli. Bizler, sizlerden gelecek fikir ve eleştirilere de her zaman açığız” diye konuştu.


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, düzenlenen etkinlikte gençler ile buluştu.


Porsuk Bulvarı’nda düzenlenen etkinliğe Başkan Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve çok sayıda genç katıldı.


Burada gençlere hitap ederek onlar için gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Ataç, “Aranızda duymayan var mı bilmiyorum, Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi’miz açıldı. Henüz gitmeyenleriniz varsa muhakkak gidin. Girişimcilik ile ilgili çok önemli eğitimler düzenliyoruz. Ayrıca matematik ile ilgilenen gençlerimize de Türkiye’de ilk olan Matematik Evi’ne gitmelerini tavsiye ediyorum, 4. sınıftan itibaren, kağıt kalem kullanmadan değişik ve eğlenceli bir metot kullanılıyor. Gençlik Merkezleri’nde ile onlarca kurs, eğitim sizler ile buluşuyor. Bu noktaları değerlendirin, kendinizi geliştirin. Eskişehir sizleri asla dışlamayacaktır. Bu kentin sokaklarında hayat var, gençliğinizi en iyi şekilde değerlendirin. Ben asla belediye birimlerinde siyaset yapmam. Bugüne kadar asla bir Gençlik Merkezimize siyaset girmemiştir. Ancak seçim atmosferi var ve sizlerden isteğim, desteklediğiniz parti hangisi olursa olsun, oyunuzu kesinlikle kullanın. Memleketinizde ya da burada, oyunuzu muhakkak kullanın. çünkü sizlerin görüşleri, fikirleri çok önemli. Eleştirileriniz de çok önemli. Bizler, sizlerden gelecek fikir ve eleştirilere de her zaman açığız” diye konuştu.


Süllü, Büyükerşen ve Kurt’un da gençlere hitap ettiği etkinlik, hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.