Fizyomer'den gazetecilere kutlama

Fizyomer’den gazetecilere kutlama
 Fizyomer Terapia kurucusu ve Tıbbi Direktörü Başhekim Uzm. Dr. Türkan Tünerir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek merkezin çalışmalarını değerlendirdi. Tüm...

 


Fizyomer Terapia kurucusu ve Tıbbi Direktörü Başhekim Uzm. Dr. Türkan Tünerir, 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek merkezin çalışmalarını değerlendirdi.


 


Tüm basın mensuplarının gününü kutlayan Tünerir, gazetecilerin zorlu şartlarda çalıştıklarını belirtti. çalışanlara iş hayatlarında kolaylıklar dileyen Tünerir, 19 yıldır fizik tedavi ve rehabilitasyon dalında hizmet veren Fizyomer’in çalışmalarını da katılımcılarla paylaştı. Merkezde neler yapıldığını özetleyen Tünerir, başta fizik tedavi ve rehabilitasyon olmak üzere sağlık alanında büyük ivme kazanan Fizyomer Terapia olarak Eskişehir’de, engelli ve çevre dostu yeni binaları ile birlikte birçok ilke imza attıklarını belirtti. Dr. Tünerir, Fizyomer Terapia olarak yenilikçi tedavi yöntemlerini ve son teknolojiyi kullanma konusunda gündemi sürekli takip ettiklerini ve sağlık alanındaki dünyaca kabul görmüş tedavi uygulamalarını ilk kez merkezde uygulamanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.