Tepebaşı'ndan Survivor'a

Tepebaşı’ndan Survivor’a
Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü voleybolcusu Begüm Güven, Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasına adaylığının açıklanmasının ardından Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.Tepebaşı Gençlik ve...

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü voleybolcusu Begüm Güven, Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasına adaylığının açıklanmasının ardından Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.


Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı voleybolcularından Begüm Güven, yeni sezonda Türkiye-Yunanistan formatı ile ekrana gelecek Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan'a yarışmacı adayı oldu.


Yarışmaya adaylığının yapım ekibi tarafından açıklanmasının ardından Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret eden Begüm Güven, Tepebaşı Belediyesi’ne, spor hayatındaki katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Ataç ile makamında bir araya gelen Begüm Güven, “2019 yarışmacı adayı oldum. Eskişehir halkından desteklerini bekliyorum. Herkesin Youtube üzerinden benim yer aldığım videoya beğeni ve yorum desteği vermesini istiyorum. Adaylığım kabul edildi, yarışmaya gidersem Eskişehir’i başarı ile temsil etmek için elimden geleni yapacağım. Tepebaşı Belediyesi’ne ve Başkan Ahmet Ataç’a verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Başkan Ataç da Begüm’e başarı dileklerini ileterek, “Spor kulübümüzde yer alan başarılı sporcumuzun aday olarak belirlenmesi bizleri de gururlandırdı. Belediye olarak kendisini destekliyoruz ve Eskişehir halkının da yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Tepebaşı’ndan hangi branştan olursa olsun, başarılı sporcular yetişmesi bizleri gururlandırıyor. Begüm’e çıktığı yolda başarılar diliyorum, yolu açık olsun” dedi.


Buluşma, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.