Ak Parti'de son dakika değişikliği

Ak Parti’de son dakika değişikliği
Parti tarafından Tepebaşı Adayı olarak belirlenen ve görevi de kendisine iletilen İbrahim Yılmaz Kaynarca, son dakikada yapılan değişiklikle yerini Hasan Tuç’a bıraktı. Adaylığı son dakika alınan Kayanca, “Her zaman dava...

Parti tarafından Tepebaşı Adayı olarak belirlenen ve görevi de kendisine iletilen İbrahim Yılmaz Kaynarca, son dakikada yapılan değişiklikle yerini Hasan Tuç’a bıraktı. Adaylığı son dakika alınan Kayanca, “Her zaman dava adamı oldum” dedi.


Aday tanıtımının gecesinde adaylığı değiştirilen İbrahim Yılmaz Kaynarca, resmi olarak tebliğ almasına rağmen Tepebaşı Belediye Başkan Adaylığının değiştirildiğini söyledi. Kaynarca konuya dair yaptığı açıklamada; “Resmi olarak tebliğ almamıza rağmen Tepebaşı Belediye Başkan Adaylığına başka bir aday arkadaşımızın getirildiği ifade edilmiştir. Bizim önceliğimiz milletimize hizmet yolunda şehrimiz ve ülkemiz için karşılıksız çalışmaktır. Bu amaçla davamıza hizmet eden, edecek olan tüm arkadaşlarımıza canı gönülden başarılar diliyorum. Ak Parti’nin ve cumhur ittifakının şehrimizde ve ülkemizde kazanması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Her kademesinde yıllarca görev aldığımız teşkilâtımızda tek gayemiz Cumhurbaşkanımızın önderliğindeki Güçlü Türkiye idealine katkıda bulunmaktı. Bunu yaparken soğukta, sıcakta emeğini esirgemeyen; işini, aşını, eşini geri planda bırakıp bizimle yıllarca yol arkadaşlığı yapan tüm arkadaşlarım haklarını helal etsinler. Bizim onların haklarını korumak için de gerekli hassasiyet ve gayreti gösterdiğimizden emin olsunlar. Hiçbir zaman hırsla, ayak oyunlarıyla bir mücadele içine girmeyen tüm yol arkadaşımıza benim de hakkım helaldir.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.