Cumhur İttifakı görücüye çıktı

Cumhur İttifakı görücüye çıktı
 Cumhur İttifakı’nın Eskişehir adayları dün düzenlenen törenle tanıtıldı. Yenikent Spor Salonu’nda düzenlenen tanıtımda tribünler doldu. AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Ataş’ın katılımı ile gerçekleşen toplantıda merkezdeki...

 


Cumhur İttifakı'nın Eskişehir adayları dün düzenlenen törenle tanıtıldı. Yenikent Spor Salonu'nda düzenlenen tanıtımda tribünler doldu. AK Parti MKYK üyesi Mustafa Ataş'ın katılımı ile gerçekleşen toplantıda merkezdeki belediyelerin de Ak belediyecilikle tanışacağı ifade edildi. Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 14 ilçenin adayları tek tek tanıtıldı.


 


Cumhur İttifakı ile 31 Mart’taki seçimlere katılacak olan Ak Parti ve MHP’nin adayları dün düzenlenen törenle tanıtıldı. Yenikent’te bulunan spor salonunda gerçekleştirilen tanıtıma partililerin ilgisi büyük oldu.


İl Başkanı Zihni çalışkan’ın konuşması ile başlayan tanıtıma partinin daha önceki teşkilat başkanları, belediye başkanları, milletvekilleri de katıldı.


ZAFERLE çIKACAĞIZ


İl Başkanı çalışkan’ın ardından kürsüye hitap etmek üzere gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, “Partimiz bu seçimlerde zaferle çıkacak.” Dedi.


Hedefe emin adımlarla yürüdüklerini kaydeden Sakallı; “Bizim şehrimiz her zaman ayrıcalıklı bir şehir. Marifet Eskişehirlilerde. Yapmaya, imar etmeye geliyoruz, gönüller yapmaya geliyoruz. Gönül kazanmak hizmet yapmak kadar önemli. Canla başla çalışacağız. Daha fazla üretip daha adil bir şekilde hemşerilerimizle paylaşacağız. Şehrimizi kültürün sanatın başkenti haline getireceğiz. Bu şehrin dinamikleri bu şehrin sorunlarını çözmeye yeter.” Şeklinde konuştu.


BİZE BELEDİYE LAZIM


Milletvekili Nabi Avcı ise, AK Parti’nin bugüne kadar Eskişehir’e 20 milyarın üzerinde yatırım yaptığını hatırlattı. Avcı, “çok büyük hizmetler yapıldı. Sanki merkezde belediyemiz varmış gibi şehrimize kalıcı eserler kazandırıldı. Bütün ilçelerimize kültür merkezleri inşa ettik. Eskişehir eğitim alanında Türkiye’nin önde gelen şehirleri arasında yer aldı. Ama yetmiyor bize belediye lazım. Eskişehir’den müjdesi verilen millet bahçesi projemiz Burhan Sakallı başkanlığında inşallah tamamlanacak. Bugün adaylarımızı tanıyacağız. Aday tespit sırasında pek çok kişi aday olur, ama gelin ata binmiş ya nasip demiş. Açıklanacak olan adaylarımızın arkasında MHP kadroları ile birlikte belediyeleri kazandırmış olacağız. İttifakın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


YENİ BİR TARİH YAZACAĞIZ


Törenin son konuşmasını MKYK üyesi Mustafa Ataş yaptı.


Uzun bir konuşma yapan ve partinin kuruluşundan bu yana geçen süreci anlatan Ataş, Eskişehir’in de artık hizmet kervanına katılan illerden olacağını iddia etti.


Mustafa Ataş, Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek başladığı konuşmasında, “Her alanda yaşanabilir bir Türkiye’yi birlikte inşa ettik. Bu seçimlerde aynı masada oturamayacak insanlar kirli ittifak yapmanın peşindeler. Sayın Bahçeli’nin teklifi ile Cumhur İttifakının devamı sağlandı, bu ittifak çok hayırlı. Bu ittifakla bir kez daha derslerini alacaklar. Milletimizin hiçbir ferdinin başını öne eğdirmedik. Başımız dik alnımız açık siyasi yolculuğumuza devam edeceğiz. 31 Mart akşamı yeni bir tarih yazarak, yeni bir dönemin başlangıcını hep birlikte sağlayacağız. Milletimize teşekkür ediyoruz hizmetlerimizle buluşturma imkanını bizlere verdiniz. Evinizi çoluk çocuğunuzu ihmal ettiniz, davayı ihmal etmediniz. Yeni tarihin isimsiz kahramanları olacaksınız” ifadelerini kullandı.


İKİ İLçE MHP’YE VERİLDİ


Yapılan konuşmaların ardından 31 Mart’ta yarışacak olan adaylar tek tek açıklandı. Açıklanan isimler arasında son anda Tepebaşı Adayı yapılan Hasan Tuç’ta yer aldı. çifteler ve Mihalıççık ise MHP’nin adaylarına bırakıldı.


Cumhur ittifakının 31 Mart’taki kesin adayları şöyle oldu;


Büyükşehir: Burhan Sakallı (AK Parti) Alpu: Rafet Demirtaş (AK Parti-Mevcut Başkan) Beylikova: özkan Alp (AK Parti-Mevcut Başkan) çifteler: Kadir Bıyık (MHP) Günyüzü: Menderes Durgut (AK Parti)  Han: Vedat çeliker (AK Parti) İnönü: Kadir Bozkurt (AK Parti-Mevcut Başkan) Mahmudiye: Mustafa Arslan (AK Parti) Mihalgazi: Zeynep Akgün (AK Parti-Mevcut Başkan) Mihalıççık: Ali Yörük (MHP) Odunpazarı: Volkan Doğan (AK Parti) Sarıcakaya: Hüseyin çam (AK Parti) Seyitgazi: Hasan Kalın (AK Parti-Mevcut Başkan) Sivrihisar: Hamid Yüzügüllü (AK Parti-Mevcut Başkan) Tepebaşı: Hasan Tuç (AK Parti)



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.