Seyitgazi'de toplu sözleşme sevinci!

Seyitgazi’de toplu sözleşme sevinci!
Seyitgazi Belediyesi ile Hak-İş’e bağlı Hizmet İş Sendikası temsilcileri arasında toplu iş sözleşmesi törenle imzaladı. Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız,...


Seyitgazi Belediyesi ile Hak-İş’e bağlı Hizmet İş Sendikası temsilcileri arasında toplu iş sözleşmesi törenle imzaladı.

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, Ege Bölge Başkanı Ahmet özen, Eskişehir Hizmet-İş Şube Başkanı Ayşegül Duru’nun katıldığı toplu iş sözleşmesi imza töreni Saffroon Otel’de gerçekleştirildi. İmza törenine Belediye Başkan Yardımcıları, idari yetkililer ile Seyitgazi Belediyesi personeli de yer aldı.
Törende konuşan Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız, “Ben burada Belediye Başkanımız Hasan Kalın’a teşekkür ediyorum. Belediyelerde toplu sözleşme yapmak gerçekten zordur ancak Seyitgazi Belediyemizde hiçbir sorun yaşamadan imza atıyoruz. İşyerlerinde barış ve huzur ortamında çalışıyor olsak da maaşların zamanında yatması da bizler için önemli. Seyitgazi Belediyemizde de bu sorun yaşanmadığını biliyorum. Ben böyle bir belediye başkanına destek olurum, Eskişehirli olsam, Seyitgazili olsam desteğimi esirgemem diye düşünüyorum” dedi.
Belediye Başkanı Hasan Kalın ise imza töreni öncesinde yaptığı konuşmasında, 5 yıllık görev sürecinde sağlanan başarıda belediye personelinin büyük katkısı olduğunu dile getirdi. Başkan Kalın konuşmasını şöyle sürdürdü: “Beş yıl boyunca bütün çalışanlarımızla güzel hizmetler verdik. Ama en önemlisi kardeş olduk, bir ve beraber olduk. çalışanlarımızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz.”dedi.
Konuşmaların ardından, Başkan Hasan Kalın ve Hak-İş temsilcileri imza törenine geçti.  Seyitgazi belediye personelleri de 7/ 24 her zaman yanlarında olan haklarını gözeten Başkan Kalın'a teşekkür ederek çiçek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.