"Eskişehir ülkenin parlayan yıldızı"

“Eskişehir ülkenin parlayan yıldızı”
CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Eskişehir’i ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ’Türkiye’nin parlayan yıldızı’ olarak yorumladı. Eskişehir’de sendika ve esnaf temsilcileri...


CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Eskişehir’i ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i 'Türkiye'nin parlayan yıldızı' olarak yorumladı.

Eskişehir'de sendika ve esnaf temsilcileri ile görüşmek için Eskişehir’e gelen Yeşil, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.
Milletvekili Yeşil’in de öğrencisi olduğunu ifade eden Büyükerşen, birçok öğrenciyi yetiştirdiği vurgulayarak, “öğrencilere siyasete atılıp hayırlı işler yapın demiştim. Bir kısmı tutmadı, bazıları da tuttu. Siyasette atılan öğrencilerin faydalı işler yaptığını görüyorum” dedi.
Aydınlık günlerin tüm insanlığa hiç kimseye ayırmadan gelmeleri için çalıştıklarını belirten Nihat Yeşil, “Sistemin içinden gerektirdiği anlamsız ve olumsuz şeyler ağır yükümlülük getiriyor. Kavga etmek, biriyle çatıştırmak, ötekileştirmek değil demokrasiyi yerleştirmek için çalışıyoruz. Sizlerin eserini görüyoruz. İnsanlık böyle kolay kolay aşmamış, emek mücadelesi yaşam mücadelesi vermiş. Bizi yönetenler bize bu yetkiyi veren halkımıza daha yetkin yerel yönetimlere versin. Türkiye sizin parlayan yıldızımızsınız daha da arttırmamız gerekir. Sınırları aşmış insansın. Yurtdışına gittiğimizde söylüyorlar, duydukça mutlu oluyoruz, övünç duyarız. Sevgiyi, dostluğu geliştiren, Eskişehir’e değil eskiyi bütünleştiren, samimiyetle barışı, demokrasiyi, sevgi dolu bakışınız tüm belediyelerimize ülkemize egemen olur” şeklinde konuştu.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen gazetecilere tavsiyede bulunup, tartışmaları kavga diye lanse edildiğini belirterek, "Lütfen fikir tartışmaların kamuoyuna kavga ettiler diye lanse etmeyin. Fikir tartışmalarında sesler yükselebilir ama bu kavga değildir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.