Et Evim'den gururlandıran başarı

Et Evim’den gururlandıran başarı
Açılışının üzerinden henüz bir yıl geçmeden Eskişehir’in favori mekanları arasına giren Etevim, henüz ikinci yılını doldurmadan da Türkiye’nin en favori 10 Steakhouse’u arasına girmeyi başardı.   Eskişehir’in...



Açılışının üzerinden henüz bir yıl geçmeden Eskişehir’in favori mekanları arasına giren Etevim, henüz ikinci yılını doldurmadan da Türkiye’nin en favori 10 Steakhouse’u arasına girmeyi başardı.
 
 
Eskişehir'in tanınmış genç iş adamlarından Servet Keskin tarafından yaklaşık iki yıl önce açılan Etevim, Eskişehir’e tattırdığı farklı lezzetlerle kendinden bahsettirdi. Közde Patlıcan çorbası, Esessteak gibi lezzetleri Eskişehirlilerle tanıştıran Etevim, Milliyet Gazetesi tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin En İyi 10 Steakhouse’u arasına girmeyi başardı.
 
15 KİŞİLİK öZEL BİR JüRİ TARAFINDAN DA LEZZETİ, KALİTESİ ONAYLANDI
 
Milliyet Gazetesi, Favorilizzetler.com Gazetesi şefleri, mekân yazarları ve bloggerlardan oluşan 15 kişilik bir jüriye 2018 yılının En İyi Steakhouse’larını seçtirdi. Jüri tarafından yapılan değerlendirmeler de 29 Aralık 2018 tarihinde Milliyet Gazetesinde yayımlandı.
Etevim, jüriden oldukça iyi bir puan aldı ve iyi bir derece elde etti. Jüri tarafından ilk 10 Steakhouse’dan birisi olarak seçilirken gazete bu gelişmeyi şöyle duyurdu:
 
“40 yıllık tecrübenin verdiği ustalıkla Eskişehirli lezzet tutkunlarına en iyi eti yedirmeyi amaçlayan Etevim Steakhouse ‘Eskişehir ete doyacak lezzete doyamayacak’ diyor!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.