İYİ Parti'de istifa şoku!

İYİ Parti’de istifa şoku!
İyi Parti’de istifa şoku yaşandı.İYİ Parti Gençlik Kollarından 38 kişinin istifa ettiği öğrenilirken,  partililerin CHP’ye üye olacağı ileri sürüldü.İstifa nedeninin ise İYİ Parti’nin son zamanlarda yerel seçimlere...

İyi Parti’de istifa şoku yaşandı.
İYİ Parti Gençlik Kollarından 38 kişinin istifa ettiği öğrenilirken,  partililerin CHP’ye üye olacağı ileri sürüldü.
İstifa nedeninin ise İYİ Parti’nin son zamanlarda yerel seçimlere yönelik tutarsızlıkları ve İl Başkanı Ramis Tunca ile yaşanan sorunlar olduğu iddia edildi.
İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca, haftalık Pazar toplantısında ise istifalara yönelik açıklama yapmazken, ülke ve yerel gündemi değerlendirdi.
İYİ Parti olarak kömürlü termik santrale karşı olduklarını ifade eden Tunca, “Verilen hukuki mücadelenin de her kademesinde destek vereceğimizi, öncülük yapacağımızı açık olarak ifade ediyoruz. Bu konuda AKP’li belediye başkan adaylarının görüşlerini de kamuoyu ile paylaşmalarını istiyoruz. AKP Belediye başkan adayları ile karşılaşan hemşerilerimizin rica ediyorum, lütfen kömürlü termik santral hakkında adaylara görüşlerini sorunuz” dedi.
Yerel seçim görüşmelerinin kabak tadı verdiğini de kaydeden Tunca, “Sonuçta genel merkezimizin alacağı karara saygı duyacağız.  Ancak bilinmelidir ki bu sürecin uzaması partililerimizi artık ciddi boyutta rahatsız etmektedir.  Bir an önce yolumuza koyulmak ve adaylarımızı çalışmaların içine almak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.