CHP "AK Parti'nin iş vaadi kara mizah"

CHP “AK Parti’nin iş vaadi kara mizah”
Haftalık Pazar toplantılarında yerel gündeme yönelik açıklamalar yapan Adar’ın hedefinde AK Parti vardı.  “GÜLÜP GEÇTİK”Ülkede ekonomik krizin tüm boyutlarıyla hissedilmeye başladığının altını çizen İl Başkanı...

Haftalık Pazar toplantılarında yerel gündeme yönelik açıklamalar yapan Adar’ın hedefinde AK Parti vardı. 
“GüLüP GEçTİK”
ülkede ekonomik krizin tüm boyutlarıyla hissedilmeye başladığının altını çizen İl Başkanı Adar, “Ekonomi ciddi anlamda insanları artık tam anlamıyla yürekten vurmaya başladı. AKP’nin Büyükşehir Belediye başkan adayı organize sanayide sanayicilerle birlikte 10 binin üzerinde istihdam yaratacağını ifade etti. Ben çok merak ediyorum. ülkeyi 17 yıldır hangi düşünce idare ediyor. Yerel yönetimler bu konuda gerçek anlamda etkili olabilir mi? Yerel yönetimlerin görevi sadece organize sanayilerinde veya o kente istihdam yaratabilecek kuruluşlara belli olanakları hazırlamanın ötesinde hangi gücü vardır? Hiçbir gücünün olmadığını ama bir organize sanayi tesis edilecekse, o sanayinin imar planlarında yerini tespit edilerek belli bir dönemde gerekliydi. Ama çıkarılan son yasalarla artık organize sanayilerinin oluşumunda organize sanayileri üst birimince yapılmakta. Yani bu hükümetin bugüne kadar yerel yönetimler hep baypas modelinin bir benzeri de organize sanayilerinde vardır. Ekonomik krizin en üst boyuta ulaştığı bir dönemde mevcut sanayi kuruluşları işçi çıkarma girişimine girmişken istihdam yaratacağını söylemek hele hele bunu ülkeyi 17 yıldır yöneten bir partinin temsilcisi tarafından adayı tarafından söylenmiş olması herhalde bir kara mizah diye düşünüyorum. Sadece gülünüp geçilecek bir olaydır” ifadelerini kullandı.
“DUYARLI OLUN çAĞRISI”
Adar, seçimlerde oy kullanılırken duyarlı olmasını isteyerek, “Türkiye’deki insanların biraz daha duyarlı olması ve 31 Mart seçimlerinde oylarını sadece yerel yöneticileri seçecekmiş gibi değerlendirmeden ekonomik krizin de bütün etkilerini ve ileride nasıl sonuçlar doğuracağını düşünerek karar vermek zorundalar. Onun için bugünden bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.