Yunusemre'ye Diş Polikliniği

Yunusemre’ye Diş Polikliniği
 Yunus Emre Devlet Hastanesi Bünyesinde Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine bağlı olarak, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi yeni hizmet binası, B Blok 1. Kat’ta Ağız ve...

 


Yunus Emre Devlet Hastanesi Bünyesinde Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine bağlı olarak, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi yeni hizmet binası, B Blok 1. Kat’ta Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği hizmet vermeye başladı.


 


Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniğinde çocuk hastalara hizmet vermek için görev alacak 2 Pedodonti (çocuk) Kliniği ve 11 adet bütün hizmetlerin aktif olarak verildiği entegre klinik olmak üzere 13 ünit’ten oluşuyor.


Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerini ziyaret eden, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge; Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniğinin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemize ulaşmakta zorluk çeken ve Tepebaşı bölgesinde ikamet eden hastalarımız başta olmak üzere il geneli ve çevre illerden de gelecek hastalara hizmet verileceğini belirtti.


Müdür Bilge; Ağız ve Diş Sağlığı Semt polikliniğinin yeni hizmet vermeye başlamasına rağmen günlük 200 ün üstünde başvuru alındığını, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizde verilen bütün hizmetler ile aynı konfor ve kalitede, hasta ve çalışan güvenliğinin ön planda tutularak, Diş dolgusu, Diş çekimi, Kanal tedavisi, Sabit ve hareketli protez, Diş eti hastalıkları tedavisi, Pedodonti (çocuk) kliniğinde Koruyucu Diş Hekimliği hizmetleri ( Yer Tutucu, Yerel Flor Uygulaması ve Fissür örtülmesi (Sealant) Uygulamaları vb) ile tedavileri (Diş çekimi, Dolgu, Kanal Tedavisi vb) yapıldığını belirtti.


İl Sağlık Müdürü Doç. Uğur Bilge’nin Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği ziyaretine Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Karagülle, Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Mumcu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı Melek Zeytin ve Hastane idarecileri eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.