SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN HASTANE ACİL SERVİSLERİNDE DENETİM

SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN HASTANE  ACİL SERVİSLERİNDE DENETİM
Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge hafta sonu hastane acil servislerini denetledi. Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, kent merkezindeki eğitim ve araştırma hastanesi unvanlı Eskişehir Şehir Hastanesi...

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge hafta sonu hastane acil servislerini denetledi.
Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, kent merkezindeki eğitim ve araştırma hastanesi unvanlı Eskişehir Şehir Hastanesi yetişkin ve çocuk acil servisi ile Yunus Emre Devlet Hastanesi yetişkin ve acil servisteki çocuk kliniğini ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. Hastane acil servislerinde verilen hizmetleri yerinde görüp, sağlık personeliyle de bir araya gelerek çalışanların istek ve önerilerini dinledi.
Ziyaretler esnasında hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek şifa dileyen müdür bilge hastalara acil servislerden aldıkları sağlık hizmetleriyle ilgili istek ve önerileri olup olmadığını da sorarak hasta ve yakınlarına muayene bekleme süresilerini sordu. Eskişehir Şehir Hastanesi yetişkin acil servisi ve Yunus Emre Devlet Hastanesi çocuk kliniğinde karşılaştığı yabancı uyruklu ailelerle ilgilendi, hastaların tedavi süreçleri ile ilgili bilgiler aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.