Emek'deki çocuklara sünnet şöleni

Emek’deki çocuklara sünnet şöleni
Odunpazarı Belediyesi dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan sünnet şölenlerine devam ediyor.6- 13 yaş arası 16 çocuğun katıldığı sünnet şöleni, Emek mahallesinde bulunan İlk Adım Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi....

Odunpazarı Belediyesi dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan sünnet şölenlerine devam ediyor.6- 13 yaş arası 16 çocuğun katıldığı sünnet şöleni, Emek mahallesinde bulunan İlk Adım Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
çocuklar; pelerinleri, asaları ve şapkalarıyla şölen için eksiksiz hazırlanırken, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt çocuklara sürpriz hediyeler verdi. Sünnet şöleni kapsamında çocuklar Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı’nda bulunan Hayvanat Bahçesini gezdiler.  özel olarak süslenen belediye araçları ile konvoylar halinde şehir turu yapan çocuklar, Odunpazarı Tarihi Bölgeye geldi. Tarihi Bölgeyi gezen çocuklar burada da hatıra fotoğrafları çektirmeyi ihmal etmedi. çocuklar, Tarihi Bölgenin ardından sünnet şöleninin yapılacağı İlk Adım Düğün Salonu’na geldi. Başkan Kazım Kurt’un ev sahipliğindeki şölene CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer, mahalle sakinleri, sünnet çocukları ve aileleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.