"Pahalılığın sorumlusu pazarcılar değil"

“Pahalılığın sorumlusu pazarcılar değil”
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sebze ve meyve fiyatlarındaki artışın sorumlusu olarak gösterilen pazarcı esnafını dinledi. Yüksek fiyatların sorumlusunun pazarcı esnafı olmadığını...


CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sebze ve meyve fiyatlarındaki artışın sorumlusu olarak gösterilen pazarcı esnafını dinledi.

Yüksek fiyatların sorumlusunun pazarcı esnafı olmadığını belirten çakırözer, “İktidar pahalılığın sorulusunu pazarcı esnafı, hal esnafı olarak gösteriyor, onları terörist ilan ediyor. Pahalılığın sorumlusu ne pazarcı, ne halci! Pahalılığın sorumlusu 17 yıldır ülkeyi yönetenler, ülkeyi tarımda ithal cennetine çevirip, kendi çiftçisini değil, başka ülkenin çiftçisini zengin edenlerdir” dedi.
PAZARCI ESNAFINI DİNLEDİ
Eskişehir çamlıca Kapalı Pazar Yerinde pazarcı esnafıyla bir araya gelen çakırözer, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sebze ve meyve fiyatlarındaki artışın sorumlusu olarak gösterilen pazarcı esnafını dinledi.
PAHALILIĞIN SORUMLUSU PAZARCI, HALCİ DEĞİL
Hem pazarcı esnafının hem de pazara çıkan vatandaşın yüksek sebze ve meyve fiyatlarından rahatsız olduğunu belirten çakırözer, “Pazarda tezgahlarda her şey ateş pahası. Pazarcı ürününü satamıyor, vatandaş alışveriş yapamıyor. Tezgahlarda etiket fiyatları hep gram üzerinden. Ne esnaf ne vatandaş bu pahalılıktan memnun değil. Ama ülkeyi yönetenler çıkıyor pahalılığın sorumlusunu pazarcı esnafı, halci, aracı gösteriyor. Onları terörist ilan ediyor. İşte her şey ortada. Pahalılığın sorumlusu pazarcı esnafı değil, pahalılığın sorumlusu yıllardır ülkeyi yönetemeyenler, vatandaşı bir avuç kuru soğana muhtaç edenlerdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.