Özel çocuklara özel etkinlik

Özel çocuklara özel etkinlik
 İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü bir araya gelerek özel eğitime muhtaç çocuklarla birlikte ‘dünyanın akciğerini koruyoruz’ sloganı ile fidan dikimi gerçekleştirdi."9...

 


İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü bir araya gelerek özel eğitime muhtaç çocuklarla birlikte ‘dünyanın akciğerini koruyoruz’ sloganı ile fidan dikimi gerçekleştirdi.


"9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü" kapsamında ‘’dünyanın akciğerini koruyoruz’’ temalı etkinlik, özkan Halaç özel Eğitim Meslek Okulu’nda yapıldı. Etkinliğe Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge,Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, İl Milli Eğitim Müdürü HakanCırıt,öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.


Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt yaptıkları konuşmada, fidan dikiminin önemini vurguladılar. Etkinlikte konuşan Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Uğur Bilge, Sigaranın  zararları hakkında bilgiler aktararak; “Bugün  kurumlar arası işbirliğinin güzel bir örneğini sergiliyoruz. Sigarayı bırakma günü kapsamında düzenlediğimiz bu etkinliğimize emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.