Kadın Sağlığı Eğitimi başladı

Kadın Sağlığı Eğitimi başladı
 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAPV) işbirliği ile düzenlenen Kadın Sağlığı Eğitimleri aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ve TAPV tarafından kadınlara yönelik...

 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAPV) işbirliği ile düzenlenen Kadın Sağlığı Eğitimleri aralıksız devam ediyor.


 


Büyükşehir Belediyesi ve TAPV tarafından kadınlara yönelik  “Kadın Sağlığı Eğitim Programı” başladı.  13 hafta sürecek programda temizlik, beslenme, güvenli annelik, üreme organları, doğurganlığın düzenlenmesi, üreme sağlığını koruyucu davranışlar, iletişim, cinsel sağlık, kadın hakları, çocuk ve ergenler ile genel sağlığı koruyucu davranışlar konularında eğitim verilecek. 


Kadına ve aileye koruyucu sağlık davranışlarını kazandırmak, sağlık bilincini yükseltmek ve kadını güçlendirmek amacıyla düzenlenen eğitim programına katılan katılımcılar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.


Büyükşehir Belediyesi düzenlediği Kadın Sağlığı Eğitimleri ile kadınları bu konuda da güçlendiriyor. 2013 yılında başlayan eğitimlerde Büyükşehir Belediyesi tarafından kurum içinde, kırsal mahallelerden ve Sivil Toplum Kuruluşlarından gelen 500’ün üzerinde kadına eğitim verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.