AB'li heyet Eskişehir'de

AB’li heyet Eskişehir’de
Yaklaşan yerel seçimler öncesi Eskişehir’deki siyasi partiler ile belediye başkan adayları takibe alındı. Avrupa Birliği(AB) Türkiye Delegasyonu Siyasi İşler Bölüm Başkan ve beraberindeki heyet Eskişehir’e geldi.Delegasyon...


Yaklaşan yerel seçimler öncesi Eskişehir’deki siyasi partiler ile belediye başkan adayları takibe alındı. Avrupa Birliği(AB) Türkiye Delegasyonu Siyasi İşler Bölüm Başkan ve beraberindeki heyet Eskişehir’e geldi.

Delegasyon sorumlularının ilk durağI Adalet ve kalkınma Partisi (AK Parti) oldu. Parti teşkilatında gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Ekonomi işleri başkanı Metin çekiç, dış işleri başkanı Alperen Teker ve Tanıtım medyadan sorumlu Hasan Burgaz ile bir araya geldi. Bayanlardan oluşan üç kişilik heyet, Ak Parti’den sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il başkanı Abdülkadir Adar ile bir araya gelerek yerel seçim öncesi yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Heyetin son ziyareti ise Halkların Demokratik Partisi (HDP) oldu. İl başkanı Enver Tek ile görüşen heyet Eskişehir’deki yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra ilimizden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.