Çukurhisar'dan Ataç'a büyük ilgi

Çukurhisar’dan Ataç’a büyük ilgi
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın seçim iletişim merkezleri, vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde açılmaya devam ediyor. Çukurhisar Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Başkan Ataç,...


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın seçim iletişim merkezleri, vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde açılmaya devam ediyor. çukurhisar Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Başkan Ataç, coşkulu kalabalığa önemli müjdeler verdi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın seçim iletişim merkezleri, Eskişehirlilerin coşku dolu katılımı ile açılmaya devam ediyor.
çukurhisar Mahallesi’nde bulunan seçim iletişim merkezi de mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile açıldı. Açılış törenine Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç ve çok sayıda çukurhisarlı katıldı. Etkinlikte Başkan Ataç vatandaşlar ile birlikte halay çekti.
çUKURHİSARLILARA 4 MüJDE BİRDEN
Programda kürsüye “çukurhisar seninle gurur duyuyor” tezahüratları eşliğinde çıkan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Siz çukurhisarlılar beni hiç yalnız bırakmadınız, sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah güzel günler çukurhisar için de devam edecek. Sizlerin destekleri ile biz işimize bakmaya, yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Bu soğuk akşamda sizlere müjdelerim var. Yılmaz Hoca bu akşam başka bir programda olduğu için aramızda olamadı, tüm müjdeleri vermek de bana düştü. Yeni mezarlığımızın hazırlıkları bitmek üzere, mahallemizde 2 bin defin kapasiteli yeni bir mezarlık kullanıma açılacak. Allah herkese uzun ve sağlıklı ömür versin ama ölüm hepimiz için bir gerçek. İkincisi; 24 Mart’ta artık özel halk otobüslerinin yerine Büyükşehir Belediyemizin otobüsleri sizlere hizmet vermeye başlayacak. üçüncü ve en önemlisi altyapı çalışmalarımız başlıyor, yaklaşık 40 kilometrelik bir hattımız olacak ve hem çukurhisar hem de Satılmışoğlu Mahallelerimizi kapsayacak. Arıtma kısmı Satılmışoğlu’nda yer alacak. Altyapı çalışmaları hızla gerçekleşecek ve Allah nasip ederse bu yaz sonuna kadar tamamlanmış olacak. Ayrıca eski şantiye alanında bulunan düğün salonumuz tamamlanıyor, güzel bir de avlusu olacak. Dışarda ya da içerde törenlerinizi yapabileceksiniz, 1 aydan kısa bir süreye tamamlanmış olacak ve hep birlikte açılışını yapacağız. çukurhisar, tüm mahallelerimiz gibi bizim için çok değerli. Sizlerin yüzlerinizin gülmesi, mutlu olmanız, kadınlarımızın ve çocuklarımızın hizmet alması mutluluk verici. Buraya yaptığımız spor sahamız, çukurhisar çocuk Sanat ve Kültür Merkezi, çukurhisar Diş Kliniği, Belde Evimiz ile mutlu bir mahalle oluşturmayı başardık. Bundan sonra da her zamanki gibi birlikte olmaya devam edeceğiz. Yolumuz açık ve aydınlık, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu olsun” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından seçim iletişim merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Başkan Ataç ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren çukurhisarlılar, gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı da kendisine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.