"Millet Bahçesi Aralık'ta bitecek"

“Millet Bahçesi Aralık’ta bitecek”
Eskişehir’in en önemli alanlarından biri olan Eski stadyum alanının yerine yapılacak Millet Bahçesi için çalışmalar başladı. Kentin en çok tartışılan konularından biri olan Millet Bahçesi projesi için adım atıldı. Konuyla...


Eskişehir’in en önemli alanlarından biri olan Eski stadyum alanının yerine yapılacak Millet Bahçesi için çalışmalar başladı. Kentin en çok tartışılan konularından biri olan Millet Bahçesi projesi için adım atıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, millet bahçesine şantiye binalarının kurulduğunu söyledi.
“MİLLET BAHçESİ ARALIK AYINDA BİTECEK”
çalışmaların başladığını ve yer teslimi yapıldığını vurgulayan Nabi Avcı,
“İnşallah bu sene 2019 yılı içerisinde Aralık sonuna kadar bitecek inşallah. çalışmalar başladı. Gidip inceledim. Konteynırlar kondu. İnşaat firmasına yer teslimi yapıldı. İnşallah bu sene içerisinde bitecek. dedi.
“500 ARAçLIK KAPALI OTOPARK”
Millet bahçesinin altına yapılması planlanan kapalı otoparktan da bahseden Avcı, “Daha önce alttaki kapalı otoparkın 700 araç civarı olacağını söylemiştim. Teknik olarak onu mümkün görmüyorlar. 500 araç olacak. Yarın bittiği zaman 700 araç demiştiniz ne oldu 500 yaptınız demesinler. Kusur arayanlar olabilir. Millet Bahçesinde son durum bu” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.