Şehir Hastanesinde kutlama

Şehir Hastanesinde kutlama
 Milli Mücadele yıllarında elverişsiz şartlarda cephelere koşan hekimlerin azim ve gayretlerinin simgesi olan 14 Mart Tıp Bayramı Eskişehir Şehir Hastanesinde düzenlenen programla kutlandı.Eskişehir Şehir Hastanesinde Konferans...

 


Milli Mücadele yıllarında elverişsiz şartlarda cephelere koşan hekimlerin azim ve gayretlerinin simgesi olan 14 Mart Tıp Bayramı Eskişehir Şehir Hastanesinde düzenlenen programla kutlandı.


Eskişehir Şehir Hastanesinde Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa; Eskişehir Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge, Hastane Başhekim Uzm. Dr. Yaşar Bildirici, Sağlık  İdarecileri, Sendika yöneticileri. Aile Hekimleri Derneği Yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.


Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Törende Eskişehir Şehir Hastanesinin en genç hekimi Uzm. Dr. Hatice Merve Gökmen, En kıdemli hekim Uzm.Dr.Erdal üstünsoy, Başhekim Uzm. Dr.Yaşar Bildirici, İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge ve Eskişehir Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey katılımcılara hitap ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.


14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Eskişehir Şehir Hastanesince hazırlanan programa katılanlara teşekkür eden başhekim Uzm. Dr.Yaşar Bildirici  "İnsan yaşatmayı, insanlara en iyi sağlık hizmeti sunmayı amaçlayan, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına bu onurlu kutsal mesleği büyük fedakârlıklarla yerine getiren hekimlerimiz, milletimizin iftihar kaynağıdır."dedi.


Konuşmaların akabinde meslekte 25-30 ve 40 Hizmet yılını dolduran hekimlere onurluk ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.