"Bu samimiyet hiç bitmeyecek"

“Bu samimiyet hiç bitmeyecek”
 Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Şirintepe Mahallesi’nde hizmet veren esnaflar ile bir araya gelmeye devam ediyor.Ziyaretlerinde mahalle esnafına bol kazançlar temennisinde bulunan Başkan Ataç, kent meseleleri hakkında...

 


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Şirintepe Mahallesi’nde hizmet veren esnaflar ile bir araya gelmeye devam ediyor.


Ziyaretlerinde mahalle esnafına bol kazançlar temennisinde bulunan Başkan Ataç, kent meseleleri hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Kırtasiyecilerden fırıncılara, kasaplardan terzilere kadar birçok dükkan sahibi ile bir araya gelen Başkan Ataç, kahvehanelere de uğrayarak Şirintepeli vatandaşlar ile sohbet etti. Esnaf ziyaretleri ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Mahalle sakinlerimiz kaliteli belediyecilik hizmeti aldığını gayet iyi hissediyor. Şirintepe çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Yunus Emre Spor Tesisleri, 2 adet Belde Evi gibi merkezlerimizden yılda faydalanan vatandaş sayımız yüzbinleri buluyor. Bu güzel yatırımlar ile birlikte Şirintepe de bir cazibe merkezi haline geldi ve nüfus bakımından bugün kentimizin en büyük mahallelerinden biri oldu. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaları takdir ile karşılayan ve hizmetlerimize yoğun ilgi gösteren halkımıza çok teşekkür ediyorum. Aramızdaki güvene dayalı bu samimiyet hiç bitmeyecek” diye konuştu.


 


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.