Rektör öğrencilerle kaşık salladı

Rektör öğrencilerle kaşık salladı
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Bahar dönemi ara sınavlar öncesinde evlerine çat kapı ziyarette bulunduğu öğrencilerle birlikte yer sofrasına yemek yedi.Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak...








Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı, Bahar dönemi ara sınavlar öncesinde evlerine çat kapı ziyarette bulunduğu öğrencilerle birlikte yer sofrasına yemek yedi.


Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı, 18-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek sınavlar öncesinde Hukuk Fakültesinde öğrenim gören ve sınavlarına hazırlanan öğrencilerin evlerini ziyaret etti. Hukuk Fakültesi öğrencileri Enes Şahin ve Ahmet Buhrahan Topan'ın daveti üzerine motive amaçlı yapılan ziyaret, samimi bir ortamda ve sohbet havasında gerçekleşti. Ziyaret öncesinde hazırlıklarda bulunan öğrenciler de, Kahramanmaraş yöresine ait 'Afşin Tava' yemeğini hazırlayarak çay demledi. İlk olarak öğrencilerle tek tek ilgilenip sohbet eden Rektör çomaklı, ardından hazırlanan yer sofrasında aynı tabaktan yemek yedi.
"öĞRENCİLERE BU DEVLETİ EMANET EDECEĞİZ"
Burada açıklamalarda bulunan Rektör Şafak Ertan çomaklı, öğrencilerin kendisine çocukları gibi geldiğini belirtti. çomaklı, "öğrencilere bu gözle bakmamızın sebebi kendilerini 10-15 sene sonra bu devlete emanet edeceğiz. Nasıl bizden öncekiler bizleri emanet etti, biz de kendilerini emanet edeceğiz. Bu emaneti devrederken de rahat olmalarını istiyoruz. Ne yiyip içiyorlar bir görelim. Bizler ile irtibatta olsunlar ki biz de nerede ne yapıyorlar, dertleri ne sorunları ne bilelim. çünkü biz onlar için çalışıyoruz. Gördük ki vatana millete ve bayrağa saygılı çocuklar yetişiyorsa bu devlete hiçbir şey olmuyor Allah’ın izniyle. Bizim çocuklarımız da öyle. Türkiye’nin her yerinden öğrencimiz var. O nedenle biz onlara çok değerli bakıyoruz. 4 yıl okuyup gidecek gözüyle bakmıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.