Ataç Çamlıcalılar ile bir araya geldi

Ataç Çamlıcalılar ile bir araya geldi
 Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın Çamlıca Mahallesi’nde gerçekleştirilen seçim iletişim merkezi açılışına, mahalle sakinleri adeta akın etti.Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın seçim iletişim...

 


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın çamlıca Mahallesi’nde gerçekleştirilen seçim iletişim merkezi açılışına, mahalle sakinleri adeta akın etti.


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın seçim iletişim merkezleri vatandaşların yoğun katılımı eşliğinde açılmaya devam ediyor.


çamlıca Mahallesi’nde adeta şölen havasında gerçekleştirilen açılışa Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku çakırözer ve Jale Nur Süllü, CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç ve çok sayıda çamlıcalı vatandaş katıldı.


Coşkulu kalabalık ile selamlaşmasının ardından Başkan Ataç, mahalle sakinleri ile birlikte çiftetelli de oynadı. Ataç daha sonra tezahüratlar eşliğinde kürsüye çıktığı konuşmasına, “Burada yine çok kalabalığız.Hepiniz sağ olun, var olun. Az önce ezan dolayısıyla ara verdiğimizde Kütahya’da yaşayan bir arkadaşımız yanıma geldi ve Kütahya’da sürekli, Eskişehir’in belediye başkanlarını kendi şehirlerine istediklerini söyledi. Kütahyalılara sesleniyorum; CHP’li adayları seçin ve siz de mutlu olun” diyerek başladı.


İNSAN AYIRMADAN EŞİT HİZMET


Konuşmasına son dönemde çamlıca Mahallesi’nde yaşanan gelişimedikkat çekerek devam eden Başkan Ataç, “1999 seçimleri, yine bir Mart ayındaydı. Buraya geldiğimde Birlik Caddesi’ne şöyle bir baktım; o kadar kötü bir haldeydi ki çamurdan, tozdan geçilmiyordu. Burada fosseptikler açık alanlara akar, çocuklarımız üzerinde oynarlardı. Kendi kendime, ‘Ben buraları düzeltmek için göreve geleceğim’ dedim. Şimdi baktığımda sanki bambaşka bir yerde gibiyiz. Ama çok emek var, ilmek ilmek emek var. Kahrını çeken dönemin muhtarı Mustafa Coşu da aramızda, kendisi şimdi sizleri temsilen meclisimizde olacak. Mahallemizde örnek hemşehri derneklerimiz var. Döğerliler, Esnemezliler, Hanlılar, Samsunlular’ın dernek binalarını el birliği ile imece usulü ile yaptık. Bahsettiğim tarihlerde çamlıca’nın nüfusu 20 bin civarındaydı, şimdi 60 binlere ulaştı. Bu gelişimi adım adım kaydederek, hizmet ederek, cenazenize katılarak, düğünlerinizde oynayarak, evlerinize konuk olarak bugünlere kadar geldik.  önümüzdeki 5 yıl da çamlıca için çok önemli bir dönem olacak. Bizim anlayışımızda eşit hizmet dağılımı var. Parti ya da insan ayırmadan eşit hizmet etmek var. Aksi halde çamlıca Mahallemiz de bu güzel noktaya gelemezdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile el ele vererek mahallemizi bu güzel noktaya getirdik. Biz belediye başkanlığımızda her zaman tarafsız olduk, herkesin yanındayız. Tarafı olduğumuz tek konu var; o da Mustafa Kemal Atatürk. Onun yolu bizim yolumuz, Atatürk’ün ışığı yolumuzu aydınlatmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.