"Kırsalı kalkındırmak vatan borcumuzdur"

“Kırsalı kalkındırmak vatan borcumuzdur”
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Seyitgazi programı öncesi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Barış Can’ın davetiyle Emirdağ ilçesine gitti. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen kent genelinde gerçekleştirdiği...


Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Seyitgazi programı öncesi Emirdağ Belediye Başkan Adayı Barış Can’ın davetiyle Emirdağ ilçesine gitti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen kent genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanı sıra komşu kentlerde de vatandaşla bir araya geliyor.
“KIRSALI KALKINDIRMAK, üRETİCİYİ DESTEKLEMEK VATAN BORCUMUZ”
Emirdağlılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Büyükerşen “ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu sizlere anlatmayacağım. çünkü bu durumdan en çok etkilenen halkımız. Peki daha düne kadar kendi kendine yeten hatta ürettiğini dışarı satan ülkemiz nasıl bu hale geldi? üreticimizi desteklemek yerine yanlış politikalarla bizi dışa bağımlı hale getirdiler. Ben de bu sebeple bu dönem bir kez daha aday oldum. Kent merkezindeki çalışmalarımız ile Eskişehir’i örnek bir hale getirdiğimiz gibi, kırsal kalkınma projelerimiz ile de Türkiye’ye örnek olacağız. çünkü üreticimize destek olmak, kırsalı tekrar ayağa kaldırmak vatan borcumuzdur” dedi. Eskişehir’de gerçekleştirdikleri projeleri anlatan Başkan Büyükerşen, Emirdağ Başkan Adayı Barış Can’a 31 Mart’tan sonra da gerekli desteği vereceğini ifade ederek Emirdağ’ın da hak ettiği belediyecilik ile tanışmasını istediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.