"İlk kez geldiğim için özür dilerim"

“İlk kez geldiğim için özür dilerim”
Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin açılışı görkemli bir şekilde gerçekleşti. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı ve Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Esra Albayrak da katıldı. Saygı duruşunda...


Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nin açılışı görkemli bir şekilde gerçekleşti. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı ve Yeşilay Yönetim Kurulu üyesi Dr. Esra Albayrak da katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törene Yeşilay Yönetim Kurulu üyesi Esra Albayrak’ın yanı sıra Eskişehir Valisi özdemir çakacak, Eskişehir AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı, Harun Karacan, Emine Nur Günay, Yeşilay Genel Başkanı Mücahit öztürk, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhan Sakallı ile çok sayıda davetli katıldı.
“GELECEĞİMİZİ YOK ETMEYE çALIŞIYORLAR”
Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Yeşilay Genel Başkanı Mücahit öztürk, bağımlılık meselesinin aslında bir ülkenin en temel meselelerinden biri olduğunu vurguladı.
 “YEDAM AKRABA HİSSİ UYANDIRACAK”
Yeşilay Yönetim Kurulu üyesi Dr. Esra Albayrak ise Eskişehir’e ilk kez geldiğini ve Eskişehir’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
ülkenin en güzel şehirlerinden bir tanesi olan Eskişehir’e ilk defa geldiğini kaydeden Albayrak, “Eskişehir’de olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Gerçekten özür dilenmesi gereken bir durum. İnşallah Nisan ayıyla birlikte çocuklarımla birlikte geleceğime söz verdik. İnşallah keşfetmek de nasip olur” ifadelerini kullandı.
ülkenin en güzel şehrinin olması yanında Yunus Emre kenti olduğunu da kaydeden Albayrak, “Gelin tanış olalım. İşi kolay kılalım. Sevelim sevilelim. Dünya kimseye kalmaz diyen Yunus’un sözlerini gönlüne belki de en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde burada sizinle buluşmuş olmaktan onur duyuyorum. Burada Eskişehir’in yaraları sevgiyle iyileştiren tabiatının tezahürü olacaktır ki Yeşilay’ın danışmanlık merkezini açmak için buluştuk. Toplumumuz için böylesine büyük bir önemi olan bu konuda herkesin ilişimine açık tamamen ücretsiz ve profesyonellerden oluşan bir merkezimizin hayata geçmesi gerçekten hepimiz için bir gurur vesilesidir. Aileleri derinden sarsan trajediler karşısında Yeşilay’ımızın sunduğu bu hizmet dar zamanlarda bir kurumdan öte adeta bir akraba hissi uyandıracak diye düşünüyorum. YEDAM sayesinde madde bağımlılığı insanların her çırpınışta daha derine battıkları bir şey olmaktan çıkacak” ifadelerini kullandı.
“MUTLULUK DUYDUM”
Eskişehir Valisi özdemir çakacak da bu merkezin herkese hayırlı olmasını dileyerek, YEDAM’ı Eskişehir’de, Odunpazarı’nda açmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.