Çocuklardan örnek davranış

Çocuklardan örnek davranış
13 öğrenci; hikaye yazma tekniği ile yazdıkları “13 Hikaye Avcısı’’ kitaplarının imza gününden elde ettikleri satış gelirinin bir kısmını bağışladılar.  Eskişehir’de ilkokul 3’ncü sınıfta okuyan 13 öğrenci;...

13 öğrenci; hikaye yazma tekniği ile yazdıkları “13 Hikaye Avcısı’’ kitaplarının imza gününden elde ettikleri satış gelirinin bir kısmını bağışladılar.


 


 


Eskişehir’de ilkokul 3’ncü sınıfta okuyan 13 öğrenci; hikaye yazma tekniği ile yazdıkları ‘’13 Hikaye Avcısı’’ kitaplarının imza gününden elde ettikleri satış gelirinin bir kısmını, Mihalıççık’ta bulunan Selami Vardar Yaşlılar Köşkü’nde yaşayan yaşlıların ihtiyaçlarının karşılanması için, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Eskişehir Şube Başkanı Yasemin öztürk’ e, gönüllü olarak hibe ettiler.


öğrencileri öykücülüğe hazırlayan eğitimci yazar Gülseren Şenyüzlü ve öğrenci velisi Gül Düzcan’ın verdikleri karar doğrultusunda; 13 öğrenci çocuk, elde edilen gelirin bir kısmını, konukların önünde Vakıf Başkanı Yasemin öztürk’e, gönüllü olarak bağışladılar. çocukların bu anlamlı, örnek davranışı taktirle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.