Bak sen şu icra müdürüne!

Bak sen şu icra müdürüne!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen operasyonda, Adalet Bakanlığı’nca meslekten ihraç edilen evli ve 2 çocuk babası Sedat D., kardeşleri İmdat ve Hasan Hüseyin D., saklandıkları evde gözaltına alındı.Eskişehir...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen operasyonda, Adalet Bakanlığı'nca meslekten ihraç edilen evli ve 2 çocuk babası Sedat D., kardeşleri İmdat ve Hasan Hüseyin D., saklandıkları evde gözaltına alındı.


Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, geçen Ocak ayında 6'ncı İcra Müdürü olan Sedat D’nin zimmetine para geçirerek İstanbul'a gittiğini tespit edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen operasyonda, Adalet Bakanlığı'nca meslekten ihraç edilen evli ve 2 çocuk babası Sedat D., kardeşleri İmdat ve Hasan Hüseyin D., saklandıkları evde gözaltına alındı. Eskişehir’e getirilen 3 şüpheli işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine konuldu.

SİPARİŞ VERDİĞİ ŞİRKETTE ALTINLAR BULUNDU

Olayla ilgili soruşturmasını sürdüren Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Sedat D’nin zimmetine geçirdiği paralarla İstanbul’daki kardeşleri aracılığıyla bir şirkete külçe altın siparişi verdiğini tespit etti. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Eskişehir Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ortaklaşa yapılan çalışmalarda şirkette yapılan aramalarda Sedat Dilber’e ait olduğu belirlenen 6 kilo ağırlığında 995.0 saflıkta külçe altın ve 14.85 gram altın ele geçirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.