Ekrem Birsen'den bir tuhaf açıklama

Ekrem Birsen’den bir tuhaf açıklama
Atatürk Bulvarı’na kurulan çadırda tanzim satış yapılmadığını anlatan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Eskişehirli esnafın korunmaya devam edileceğini ifade etti.Konuyla ilgili açıklama yapan Eskişehir Esnaf...

Atatürk Bulvarı’na kurulan çadırda tanzim satış yapılmadığını anlatan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Eskişehirli esnafın korunmaya devam edileceğini ifade etti.


Konuyla ilgili açıklama yapan Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Ekrem Birsen “Atatürk Bulvarı Migros karşısında bir pazar kuruldu. İhbar üzerine Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak hemen ilgili birimlerle görüşmeler yaparak çadırın ne maksatla kurduğu konusunda araştırmalar yaptık. Konuyla ilgili olarak ilk aradığımız kurum Odunpazarı Belediyesi olmuştur. Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt bize söz konusu yerin Valilik kanalıyla Tanzim Satış Noktası olarak açılacağını bildirdi. Biz de hemen Valilik, Odunpazarı Kaymakamlığı ve Ak Parti İl Başkanlığı ile irtibata geçtik. Yaptığımız görüşmeler neticesinde bahsi geçen yerin Ak Parti Seçim Koordinasyon Alanı olarak kullanılacağını ve orada herhangi bir satış yapılmayacağını belirterek bugüne kadar Eskişehir esnafının yanında olduklarını böyle bir durumun söz konusu olmadığını bildirdiler. Söz konusu alanın seçim yasakları bitene kadar Belediye başkan adaylarının tanıtım alanı olarak kullanılacağını konuyla ilgili izin alındığını söylediler.


Biz Esnaf Odaları Birliği olarak her zaman esnafımızın haklarını koruduk, korumaya da devam edeceğiz. Eskişehir'de özellikle Bakkal Bayilerimiz ve Pazarcı esnafımız kesinlikle fırsatçılara uymayarak Eskişehir halkının yanında yer alarak onlara daha ucuz, daha kaliteli mal vermeye devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.