Azerbaycanlılardan huzurevi ziyareti

Azerbaycanlılardan huzurevi ziyareti
 Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Cavid Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve gençleri, Türk Dünyası’nın önemli bayramlarından biri olan Nevruz Bayramı nedeniyle, Eskişehir Maide Bolel Huzurevini ziyaret ettiler.Eskişehir...

 


Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Cavid Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve gençleri, Türk Dünyası’nın önemli bayramlarından biri olan Nevruz Bayramı nedeniyle, Eskişehir Maide Bolel Huzurevini ziyaret ettiler.


Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Başkanı ve beraberindeki heyet; öncelikle Eskişehir Maide Bolel Huzurevi Müdürü Ali Dertli'yi makamında ziyaret ettiler ve huzurevinin çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Dernek Başkanı Cavid Aydın, günün anısına Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği adına, manzaralı tablo hediye takdim etti. Aydın, ayrıca huzurevinde kalan yaşlıların okuması için huzurevi kütüphanesine, kitap ve üç çizgi dergileri armağan etti. Dernek Başkanı Cavid Aydın, “Huzurevi Müdürü Ali Dertli'ye, ziyaret başvurularını kabul ettikleri için, Azerbaycanlılar Derneği adına teşekkür etti.


Daha sonra Dernek üyelerinden oluşan heyet; huzurevi sakinlerine, Nevruz Bayramı nedeniyle, hazırlanan Nevruz Honçası’ndan tatlı, çerez ve çikolatalar ikram ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.