55 engelliye sandalye desteği

55 engelliye sandalye desteği
  Odunpazarı’nda engelli bireyler için ‘engelleri’ ortadan kaldıran Odunpazarı Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor. İsveç Türk Kadınları Dayanışma Derneği tarafından Odunpazarı Belediyesine bağışlanan tekerlekli...

 


 


Odunpazarı’nda engelli bireyler için ‘engelleri’ ortadan kaldıran Odunpazarı Belediyesi, çalışmalarına devam ediyor.


 


İsveç Türk Kadınları Dayanışma Derneği tarafından Odunpazarı Belediyesine bağışlanan tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahibi engelli bireylere ulaştıran Kazım Kurt öncülüğündeki Odunpazarı Belediyesi, engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak projelerine yeni dönemde de devam edecek.


İsveç Türk Kadınları Dayanışma Derneği, Odunpazarı Belediyesi’ne 110 tekerlekli sandalye bağışladı. Bu tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahibi engelli bireylere ulaştırmak için çalışmalarına başlayan Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü, Aladdin Cafe’de gerçekleştirdiği etkinlik ile engelli bireyleri tekerlekli sandalyelerine kavuşturdu. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da katıldığı etkinlikte 55 engelli bireye tekerlekli sandalye verildi.


ENGELLERİ KALDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ


Etkinlikte konuşan Başkan Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’ne İsveç’ten gelen araçları ihtiyaç sahibi engelli bireylere ulaştırmak için bir arada olduklarını söyledi. Her insanın bir engelli adayı olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, “Elimize malzeme geldikçe ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışacağız. Bize bu malzemeyi gönderen İsveç’teki derneğe ve bu malzemelerin gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Umarım ilerde daha modern, akülü araçları temin ederiz ve sizlere ulaştırırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.