"Yerel seçimin kilit noktası DSP"

“Yerel seçimin kilit noktası DSP”
DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova, ESGİAD Başkanı Ulaş Entok ve yönetimini ziyaret etti. Kendisinin de ticaretle uğraştığını belirten Tambova, ‘Baba mesleğine hep ilgim vardı. Üretimin, emeğin ve emekçinin...



DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova, ESGİAD Başkanı Ulaş Entok ve yönetimini ziyaret etti.

Kendisinin de ticaretle uğraştığını belirten Tambova, ‘Baba mesleğine hep ilgim vardı. üretimin, emeğin ve emekçinin olduğu yerde olmak beni mutlu ediyor’ dedi.

SİYASETTE İKİ İLE İKİ DöRT ETMEZ
Genç iş adamlarının sorularını yanıtlayan DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova, “Gençlerin enerjisi hem zihinsel hem de bedensel olarak daha  kuvvettli. Türkiye’mizin geleceği sizlersiniz. Bizler DSP olarak sizlere refah düzeyinizi artıracak bir gelecek için, ülkemiz için mücadelemizi sürdürüyoruz. Yerel seçimde DSP kilit rolü üstlendi. Medyanın seçimlerde önemli bir rol üstlendiğini biliyoruz, iktidar da ana muhalefet de medyayı ele geçirmiş durumda. Medyayı ele geçirdikleri için onların söylemleri daha ön plana çıkıyor. Ancak bilmedikleri bir şey var, siyasette iki ile iki hiçbir zaman dört etmez.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.