Sağlıklı Gençlik Merkezi açıldı

Sağlıklı Gençlik Merkezi açıldı
 Konsept olarak bir ilk olan ‘Sağlıklı Gençlik Merkezi’, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’ın katılımıyla Eskişehir’de açıldı. Sağlıklı Gençlik Merkezi’nin açılışına,...

 


Konsept olarak bir ilk olan ‘Sağlıklı Gençlik Merkezi’, Türkiye Gençlik Vakfı (TüGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan’ın katılımıyla Eskişehir’de açıldı.


 


Sağlıklı Gençlik Merkezi’nin açılışına, Bilal Erdoğan’ın yanı sıra; Eskişehir Valisi özdemir çakacak, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ile Emine Nur Günay, Anadolu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı ve TüGVA Eskişehir Şube Başkanı Fatih Sert eşlik etti. Vatandaşların da yoğun bir katılım gösterdiği açılışta konuşan Bilal Erdoğan, “Dedelerimizin yaşadığı ve yaşattığı, dünyaya örnek olduğu, batılı seyyahların geri döndükleri zaman hayretler içinde anlatıp yazdıkları inceliği yeniden canlandırmak yaşatmak istiyoruz. Gençlerimizde bunun yeniden karşılık bulmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“BİRİLERİ KALKIP BİLAL’İN YERİ FALAN DERSE, ONLARA AMAN PABUç BIRAKMAYIN”
Açılan Sağlıklı Gençlik Merkezi’nin konsept olarak bir ilk olduğunu ifade eden Bilal Erdoğan, merkezin tüm gençliğe ait olduğunu vurguladı. “Birileri kalkıp Bilal’in yeri falan derse, onlara aman pabuç bırakmayın” diyen Erdoğan, “Bugünkü açılışımız hayırlı uğurlu olsun. Bizim TüGVA’mızın Türkiye’nin dört bir yanında temsilcilikleri var, yurtları var, gençlik merkezleri var, kitap kafeleri var. Bu Eskişehir’deki ‘Sağlıklı Gençlik’ merkezi konsept olarak bir ilk. Burada gençlerimiz özellikle sağlıklı bir şekilde yetişmelerine olanak sağlayacak bilinçlendirme çalışmasının da yapılacağını biliyorum. İnşallah hem İl Sağlık Müdürlüğü’müzün hem ilgili; örneğin Yeşilay gibi kurumların da katkılarıyla burada gençlerimize çok güzel hizmetler yapılır. ülkemizin bütün gençlerine hizmet edecek. Birileri kalkıp Bilal’in yeri falan derse, onlara aman pabuç bırakmayın. Ben buraya bir daha gelecek miyim acaba? Yılda bir kere ya çağırıyorlar ya çağırmıyorlar. Ancak böyle törende dostlar görsün, açılış yapıyoruz. Ama olsun, bize sadece sıkıştıkları, takıldıkları zamanlar sorsunlar. Gençlerin bize ihtiyacı yok yoksa. Ne yapmaları gerektiğini bildikten sonra o şuurla o incelikle kuşandıktan sonra gençlerin en çoğuna nasıl ulaşacaksa öyle ulaşacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.