"Eskişehir'de olmanın büyük faydasını görüyoruz"

“Eskişehir’de olmanın büyük faydasını görüyoruz”
Eskişehir’de, aldığı KOSGEB desteği ile hayallerinin peşinden koşan kadın girişimci Çiğdem Dedeoğlu, neredeyse tüm Türkiye’nin marka elçisi haline geldi. Dedeoğlu, ekibiyle birlikte yaklaşık 35 il için tasarladığı karakterlerle...

Eskişehir’de, aldığı KOSGEB desteği ile hayallerinin peşinden koşan kadın girişimci çiğdem Dedeoğlu, neredeyse tüm Türkiye’nin marka elçisi haline geldi. Dedeoğlu, ekibiyle birlikte yaklaşık 35 il için tasarladığı karakterlerle hem bölgenin tanıtımı yapılıyor, hem de marka değeri yükseltiliyor.



Bir kaç yıl önce çalıştığı işinden ayrılarak hayalini kurduğu mesleği yapmak isteyen çiğdem Dedeoğlu, açtığı grafik tasarım ofisi ile tüm Türkiye’ye adını duyurmaya başladı. Yaklaşık 35 ilin tanıtım faaliyetlerini ekibiyle birlikte yapan Dedeoğlu, çizdiği karakterlere hayat vererek kentin markası haline getiriyor. Birçok kente farklı hizmetlerle tanıtımlarını sağlayan çiğdem Dedeoğlu, herkesin hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğini söylüyor.

“DİJİTAL EKRANLARDA PROGRAMLARIMIZLA BUNU YAPIYORUZ”
Firma olarak yaptığı çalışmalardan bahseden Dedeoğlu, “Karakter çalışmalarımız var, markalara iletişim danışmanlık hizmeti yapıyoruz. Grafik tasarıma dair birçok hizmeti ekibimiz ile birlikte hem markalarımıza hem de kurumlarımıza veriyoruz. Marka elçilerimiz bizim tüm Türkiye’de aktif bir biçimde yaptığımız ve birçok il ve ilçeye kazandırdığımız ürünlerimiz diyebilirim.” şeklinde konuştu.

“ESKİŞEHİR’DE OLMANIN BüYüK FAYDASINI GöRüYORUZ”
Türkiye’nin her bölgesi için çalışmalar yaptıklarını söyleyen çiğdem Dedeoğlu, “Bunun yanında biz daha çok çizgi film animasyonları ile, promosyon ürünleri ile kitaplarıyla sürdürülebilirliğini sağlıyoruz. Eskişehir’den gittiğimizde İstanbul’dan geldiğimizi sanıyorlar. ‘İstanbul’dan bir firma mısınız?’ diyorlar ama Eskişehir’den, Anadolu'dan gidiyoruz. Normalde burada olmanın da çok büyük bir faydasını görüyoruz. çünkü birçok ile ve ilçeye yakın bir noktadayız. Eskişehir’den başladık, Kayseri, İstanbul, Ağrı, Karadeniz bölgesi, Güneydoğu bölgesine çalışmalar yaptık ve yapıyoruz. Mesela dün Erzurum’un bir projesini verdim, bir önceki gün Şanlıurfa’nın bir projesini verdim. Yaklaşık 35 ilde ve bunlara bağlı ilçelerde çalışmalarımızı aktif bir biçimde sürdürüyoruz. Girişimcilerimiz de önce hedeflerini belirlemeliler. Hiçbir zaman yılmadan, pes etmeden, sürdürülebilir bir biçimde yol almalılar. O yüzden sürdürülebilir bir hedef koymaları ve pes etmemeleri çok önemli. Hayal etmek de çok önemli ve hayal ettiklerinde hedeflerine ulaşırlar diye düşünüyorum” dedi.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.